Header

Nieuwsbrief

Het is vanaf nu mogelijk om je af te melden voor de nieuwsbrief of je mailadres te veranderen (zie de link onderaan deze nieuwsbrief). Omdat dit nu mogelijk is zijn alle leden van de laatste jaren toegevoegd en als je de nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen kan je jezelf dus direct afmelden.

RVV adviseert de huidige leden dat ze wel lid blijven van de nieuwsbrief omdat er belangrijke informatie in kan staan.

 

 

RVV JC1 kampioen van de 2e klasse

Het mixteam van RVV JC1 is afgelopen zaterdag kampioen geworden van de 2e klasse. Na het 2-2 gelijkspel in de eigen Boorsmazaal tegen nummer twee Kalinko JC2 kan RVV niet meer worden achterhaald.

De jongens en meiden moesten er nog flink voor knokken, want de eerste set werd nipt ingeleverd met 22-25. Daarna liet RVV wel zien dat ze de terechte kampioen zijn, want de tweede set werd met duidelijke cijfers gewonnen (25-17). Of het de spanning was of de wetenschap dat Sinterklaas ook nog zou komen die middag, feit is dat JC1 het in de derde set weer eventjes kwijt was. De set ging met 20-25 naar Kalinko. Maar je kampioenswedstrijd verliezen, dat hoort natuurlijk niet en dat gebeurde dus ook niet. De vierde set werd met zeer duidelijke cijfers gewonnen (25-14), waarna het tijd was voor bloemen en taart.

Namens de hele vereniging: JC1 gefeliciteerd!!!!

---

Gezellig Sinterklaasfeest in Boorsmazaal

De Boorsmazaal stond afgelopen zaterdagmiddag niet alleen in het teken van volleybal, maar ook van het Sinterklaasfeest bij RVV. Een groot aantal jeugdleden was present en de kinderen (en begeleiders natuurlijk) beleefden een leuke middag, met als hoogtepunt uiteraard het bezoek van de goedheilig man zelf. Op de Facebookpagina van RVV staan nog veel meer foto’s van de gezellige middag.