Header

Van de voorzitter

Het is een prestatie van formaat om aan het eind van het jaar de meiden van A1 en B1 als winterkampioenen in de armen te kunnen sluiten. We barsten in vereniging van de volleybaltalenten, dat blijkt maar weer eens. Succes in de topklasse kan dan straks eigenlijk niet uitblijven!  Chapeau voor alle trainers en begeleiders. Ook de seniorenteams doen het met wisselend succes naar behoren. De woensdagrecreanten onder leiding van Nardie Klinkenberg doen het als nieuwkomer in de competitie uitstekend en het dames 4 van Koert van Schie krijgt de smaak van het winnen ook steeds meer te pakken!

Deze sportieve ontwikkelingen dienen we de komende tijd wel zien te vertalen in een verdere ledengroei. Een vereniging met body kan nu eenmaal  meer vuist maken. Het sportbedrijf is ons in ieder geval ter wille deze doelen te verwezenlijken. Zo kunnen we in het vervolg het gehele seizoen vanaf de laatste week augustus tot en met 1 mei tegen aantrekkelijke condities gebruik van de zaal en verenigingsruimte maken. Als hoofdhuurder van De Boorsmazaal hebben wij in deze genoemde periode de eerste rechten verkregen. Afwijkende trainingstijden en eindtijden dienen daarbij wel en met name in de vakantieperiodes met het secretariaat te worden gecommuniceerd. Stelregel is dat leegstand van de zaal zoveel mogelijk wordt tegengegaan. 

Ook op het terrein van sponsorwerving heeft het bestuur niet stilgezeten, met de komst van een zestal nieuwe bordsponsors kan de penningmeester weer wat rustiger ademhalen. De club ‘Vrienden van RVV’ kan nog wel een boost gebruiken, dus schroom niet je familie, vrienden en bekenden aan te sporen lid van dat illustere gezelschap te worden.

Bestuurlijk zijn we in rustiger vaarwater gekomen, het zaalwachtschema wordt naar behoren nageleefd en verenigingszin zien we terug in de bereidheid te ruilen of een dienst over te nemen, dat is mooi.

Voor nu wens ik u mede namens het bestuur bijzonder fijne kerstdagen, een relaxte jaarwisseling en een sportief maar bovenal gezond 2016 toe.

Bart van Kruistum

Sponsors

 

Zoals onze voorzitter al memoreerde, hebben we een aantal nieuwe bedrijven gevonden die RVV middels een mooi bord in de Boorsmazaal willen sponsoren, waar we deze ondernemers vanzelfsprekend erg dankbaar voor zijn. Het gaat om de volgende bedrijven:

- Zwembad Aquamar
- Assucom
- Royal van Zanten
- RWV Advocaten
- Van Egmond Van Hirtum
- Station Drukwerk
- Van Kruistum Schilders

Verspreid door deze nieuwsbrief vindt u de logo's van deze sponsors die ook in de Boorsmazaal te bewonderen zijn en als vaste items zullen terugkeren in de nieuwsbrief. Meer weten over een van deze bedrijven? Klik op het logo en bekijk hun website. Bent u of kent iemand die ook geïnteresseerd is om sponsor te worden van RVV, neem dan voor meer informatie contact op via pr@rvv-volleybal.nl.

 

Eindejaarsmixtoernooi

 

Nog even een herinnering aan het Eindejaarsmixtoernooi van aanstaande maandag 28 december. Deel mee in de lol van het spelletje en de bijbehorende gezelligheid. Fanatisme en plezier zullen vanaf 19.00 uur hand in hand gaan in de Boorsmazaal. In verband met de kosten die gemaakt moeten worden voor dit toernooi, wordt een kleine bijdrage van 5 euro per persoon gevraagd. Opgeven kan nog tot zondag 27 december 12.00 uur via pr@rvv-volleybal.nl.

Teamfoto's

Op www.rvv-volleybal.nl staan de nieuwe teamindelingen, maar de bijpassende teamfoto's ontbreken bij verreweg de meeste teams nog. Daarom hierbij nogmaals een oproep aan alle aanvoerders, coaches en begeleiders om voorafgaand aan de eerstvolgende wedstrijd even een plaatje te schieten (kan gewoon met de smartphone)  en deze te mailen naar pr@rvv-volleybal.nl. Mocht de teamindeling niet helemaal kloppen, laat dit dan ook meteen even weten middels een begeleidende tekst bij de foto.