Header

Zaalwachtschema

Beste leden van RVV,

De tweede seizoenshelft staat op het punt van beginnen, daarom hierbij het zaalwachtschema voor de rest van het seizoen 2015/2016. Het schema is ook te vinden op www.rvv-volleybal.nl, rechts onder het kopje 'Belangrijke zaken'. Het is wat kort dag, maar dit heeft alles te maken met de wedstrijdschema's van de jeugdteams, die kortgeleden pas bekend is gemaakt. We rekenen op eenieders flexibiliteit en inzet om ook het tweede deel van dit seizoen tot een goed en hopelijk succesvol einde te brengen. Mocht je een wedstrijd niet kunnen fluiten of tellen, probeer dan te ruilen met bijvoorbeeld een teamgenoot.

Het bestuur wil van de gelegenheid gebruik maken om iedereen te complimenteren met de voorbeeldige inzet met het fluiten en tellen de afgelopen maanden. We hebben bijzonder weinig klachten vernomen over het niet komen opdagen van scheidsrechters en tellers, fantastisch!

Bestuur RVV

---
---
---

Sponsors

 

Verspreid door deze nieuwsbrief vindt u de logo's van deze sponsors, die inmiddels ook in de Boorsmazaal te bewonderen zijn met een prachtig sponsorbord en als vaste items zullen terugkeren in de nieuwsbrief. Meer weten over een van deze bedrijven? Klik op het logo en bekijk hun website. Bent u of kent iemand die ook geïnteresseerd is om sponsor te worden van RVV, neem dan voor meer informatie contact op via pr@rvv-volleybal.nl.

---
---

Scheidsrechterscursus

Het is de bedoeling om nog dit seizoen een scheidsrechterscursus aan te bieden aan zowel jeugdspelers als senioren. Het is namelijk ook voor spelers erg handig om goed op de hoogte te zijn van de regels van de sport en het invullen van het wedstrijdformulier. Daarnaast sta je met meer spelregelkennis gewoon een stuk zekerder op de 'bok'. Meer informatie hierover volgt binnenkort.

---
---
---

Herinnering teamfoto's

Op onze website ontbreekt bij veel teams nog altijd de bijpassende teamfoto. Daarom hierbij nogmaals een oproep aan alle aanvoerders, coaches en begeleiders om voorafgaand aan de eerstvolgende wedstrijd even een plaatje te schieten (kan gewoon met de smartphone)  en deze te mailen naar pr@rvv-volleybal.nl. Mocht de teamindeling niet helemaal kloppen, laat dit dan ook meteen even weten middels een begeleidende tekst bij de foto.

---
---