Header

Informatieochtend scheidsrechters

Komende zaterdag 5 november is er in de kantine van de Boorsmazaal om 10.00 uur een informatieochtend over de volleybalspelregels voor beginnende scheidsrechters van zowel jeugd- als seniorenteams. De aanwezigen krijgen een korte introductie over het fluiten van een wedstrijd. Wat komt er allemaal bij kijken voordat je überhaupt een wedstrijd in gang kunt zetten? Hoe zit het eigenlijk met dat formulier? En wat zijn de belangrijkste spelregels waar je op moet letten? Deze en andere vragen over het wedstrijdprotocol en natuurlijk de spelregels komen deze ochtend aan de orde. Heb je vragen? We beantwoorden ze graag!

 

Verplicht spelregeltoets maken

De bijeenkomst is mede gericht op het verplicht stellen van het maken van de spelregeltoets op https://www.volleybalmasterz.nl. Hiervoor dien je even een account aan te maken, maar klik op de button 'Haal je spelregelbewijs' en het wijst zich allemaal vanzelf. Op de genoemde website worden alle spelregels in heldere taal uitgelegd en kun je in een aantal categorieën oefenvragen maken.

Voorkom boetes!

De reden voor het verplicht stellen van de spelregeltoets is simpel: we kampen als vereniging momenteel met een tekort aan scheidsrechters. Helaas heeft nog bijna niemand (!!) gehoor gegeven aan de oproep om de spelregeltoets te maken. Wel zijn inmiddels de eerste boetes van de Nevobo (50 euro per wedstrijd!) binnen voor mensen die een wedstrijd hebben gefloten, maar de spelregeltoets nog niet hadden gemaakt.

Aangezien we al meerdere keren de oproep hebben gedaan om de spelregeltoets te maken, wordt vanaf nu de boete doorgestuurd naar het betreffende lid van de vereniging. Doe het daarom zo snel mogelijk of kom zaterdag om 10.00 uur naar de Boorsmazaal voor alle informatie over de spelregels. Ook kun je hier terecht met vragen over de toets.

---
---
---

Sponsors

 

Verspreid door deze nieuwsbrief vindt u de logo's van deze sponsors, die inmiddels ook in de Boorsmazaal te bewonderen zijn met een prachtig sponsorbord en als vaste items zullen terugkeren in de nieuwsbrief. Meer weten over een van deze bedrijven? Klik op het logo en bekijk hun website. Bent u of kent iemand die ook geïnteresseerd is om sponsor te worden van RVV, neem dan voor meer informatie contact op via pr@rvv-volleybal.nl.

---
---
---
---
---