Header

Zaalwachtschema

Beste leden van RVV,

Hierbij het zaalwachtschema voor de tweede helft van het nieuwe seizoen 2016-2017. Het schema is ook op de website te vinden onder het kopje 'Belangrijke zaken'.

We hebben inmiddels een flinke inhaalslag gemaakt in het scheidsrechtersbestand en mensen die examens mogen afnemen. Een aantal mensen heeft al met goed gevolg examen gefloten, zodat we een stuk ruimer in onze scheidsrechters zitten die tot en met de 1e klasse wedstrijden mogen fluiten. Ook heel veel (jeugd)leden hebben inmiddels de spelregeltoets gemaakt en daar zijn we uiteraard erg content mee. Aan de andere kant is het ook gewoon noodzakelijk dat je als volleyballer in ieder geval de basisregels van de sport goed kent.

Sta je ingedeeld voor een wedstrijd en zou je graag begeleid willen worden? Bel dan Marcel Haasnoot even op 06-43539694, dan zorgt hij ervoor dat er een begeleider aanwezig is bij je wedstrijd.

Scheidsrechtersbijeenkomst

Er is nog een aantal leden dat de spelregeltoets niet heeft gemaakt of nog examen gaat fluiten. Ben je onzeker of je de regels wel goed beheerst? Of zit je met vragen over bepaalde situaties of spelregels? Speciaal voor jullie is er komende zaterdag 21 januari om 11.00 een bijeenkomst in de kantine van de Boorsmazaal waar je terecht kunt met al je vragen.Hier kun je evt. ook meteen de spelregeltoets maken.

Mocht je hier geen behoefte aan hebben maar wel de spelregeltoets nog moeten maken. Dat kan via https://www.volleybalmasterz.nl. Je dient wel even een account aan te maken, maar klik op de button 'Haal je spelregelbewijs' en het wijst zich allemaal vanzelf. Op de genoemde website worden alle spelregels in heldere taal uitgelegd en kun je in een aantal categorie├źn oefenvragen maken. Zo weet je ook meteen wat ongeveer het niveau van de toets is. Voor volleyballers en volleybalsters die competitie spelen mag deze toets geen probleem zijn. Mocht je onverhoopt toch de toets niet halen (je mag drie keer proberen), meld je dan even via pr@rvv-volleybal.nl. Dan helpen we je graag.

Bestuur RVV

---
---
---

Sponsors

 

Verspreid door deze nieuwsbrief vindt u de logo's van deze sponsors, die inmiddels ook in de Boorsmazaal te bewonderen zijn met een prachtig sponsorbord en als vaste items zullen terugkeren in de nieuwsbrief. Meer weten over een van deze bedrijven? Klik op het logo en bekijk hun website. Bent u of kent iemand die ook geïnteresseerd is om sponsor te worden van RVV, neem dan voor meer informatie contact op via pr@rvv-volleybal.nl.

---
---
---
---
---