Beste leden van RVV,
 
Velen van jullie zijn er waarschijnlijk al wel van op de hoogte, maar afgelopen week is onze zeer gewaardeerde en geliefde trainer Koert van Schie overleden. Uiteraard zullen we hier komend weekend bij stilstaan tijdens de wedstrijden. Als bestuur hebben we een klein protocol opgesteld, zodat we dit op een georganiseerde en waardige manier kunnen doen.
 
De hoofdmoot van het eerbetoon is komende zaterdag, voorafgaand aan de wedstrijd van Heren 1 om 17.00 uur. We roepen jullie op om massaal rond 16.45 uur aanwezig te zijn als eerbetoon aan Koert en steun te betuigen aan Marijke, Jessie, Isa en de rest van de familie en vrienden. Voor aanvang van de wedstrijd wordt door publiek en spelers een minuut stilte in acht genomen, gevolgd door applaus als eerbetoon aan Koert.
 

Verder spelen alle thuisspelende teams hun wedstrijd indien mogelijk met rouwbanden en wordt een minuut stilte gevraagd. De warming-up wordt verricht zonder muziek, in de kantine is de muziek na de wedstrijden terughoudend. Het verzoek aan de uit spelende teams is of zij een minuut stilte willen vragen en communiceren met de betreffende vereniging.

 
Namens bestuur en leden wordt een bloemstuk aan de familie bezorgd, het staat individuele teams uiteraard vrij om op eigen wijze invulling aan hun medeleven te geven.
 
Alle leden zijn welkom tijdens de afscheidsviering op zondag 12 maart a.s. in de Open Hof aan de Rijnstraat 18 in Katwijk aan de Rijn, aanvang 16.00 uur. Zie voor verdere details de rouwkaart hieronder.
 
Laten we als 'familie RVV' op deze manier om de Van Schietjes heen staan. Iedereen alvast bedankt voor de medewerking.
 
Het bestuur
---