Header

 

Beste leden van RVV,

De ontknoping van het indoor volleybalseizoen komt er al weer aan. Hoog tijd voor een nieuwsbrief met de laatste ontwikkelingen binnen de vereniging. Verderop vind je:

- wanneer je zeker in de Boorsmazaal moet zijn in april
- hoe het ervoor staat met ons scheidsrechtersbestand
- hoe we met elkaar de vereniging een financiële boost kunnen geven
- informatie over het eindfeest!

Wat is het spannend he, bij Heren 1! Met nog drie wedstrijden te gaan staan onze mannen bovenaan, maar zijn de verschillen minimaal. Daarom meteen voor een deel het antwoord op de vraag wanneer je in de Boorsmazaal móet zijn: 1 april! Dat is zeker geen grap, de mannen spelen dan tegen Castellum H1. Daarna volgen de krakers tegen nummer 3 Punch H1 (zaterdag 8 april in de Boors) en nummer 2 Leython H2 (vrijdag 21 april in de Bloemerd). Alles in eigen hand inderdaad, maar een supersfeer in de zaal kan net het verschil betekenen.

---

Eindfeest op 22 april!


Wanneer je ook zéker in de Boorsmazaal moet zijn, is zaterdag 22 april. Na afloop van de laatste thuiswedstrijd van dames 1 barst rond 20.00 uur het eindfeest los. Aangezien de party door de damesafdeling wordt georganiseerd, zal het ongetwijfeld een dolle boel worden. En wellicht zit er hier en daar ook nog wel een huldigingetje in...

---
---

Veel scheidsrechters erbij


Het afgelopen seizoen zag je sommige mensen af en toe een beetje schichtig naar de deur kijken. Zou hij binnenkomen? Had ik die spelregeltoets nu toch maar gedaan deze week. Wat ons betreft verdient Marcel Haasnoot zo ongeveer een standbeeld. Vooral dankzij zijn inspanningen zijn we van ‘bijna geen scheidsrechters’ naar ‘bijna iedereen scheidsrechter’ gegaan. Dat was hard nodig ook, met dtwee damesteams in de 1e kalsse en eentje in de 2e klasse.

De volgende stap is het fluiten van wedstrijden in de Promotieklasse/3e divisie. De afgelopen jaren moest je voor deze cursus flink wat kilometers maken, maar vijf snelle beslissers kunnen na de zomervakantie de drie zaterdagochtenden 16 september, 4 november en 16 december de cursus volgen bij SKC in Leiden. Dat kun je dus op de fiets af! Er zijn al enkele geïnteresseerden, dus wees er snel bij. Je moet wel even op eigen titel inschrijven. Dat stelt overigens niet zoveel voor. Ga naar https://www.nevobo.nl/official/opleiding-en-bijscholing/downloads/ en klik onder het kopje Volleybalscheidsrechter 3 (3e divisie en lager) op VS3 Inschrijfformulier. Vul het formulier in en de bond neemt contact met je op. Kom je er niet uit? Mail dan even naar pr@rvv-volleybal.nl.

---
---

Spelregelcafé


De afgelopen jaren zijn sommige spelregels ingrijpend gewijzigd. De meningen over de aangepaste spelregels over bijvoorbeeld de voetfout verschillen, feit is dat een opfrisbeurt over de spelregels door veel mensen als prettig wordt ervaren. Daarom orgeniseren we voorafgaand aan komend seizoen voor de eerste keer een spelregelcafé. Daarin worden de belangrijkste spelregels nog eens kort uitgelegd en kun je terecht met al je vragen over fluiten en spelregels. Het kost maximaal een uurtje van je tijd en je hebt er een seizoen lang plezier van. De precieze datum volgt nog, maar dit zal begin september zijn.

---
---

Sponsors


De financiën zijn al jaren een zorgenkindje van RVV. Het overgrote deel van onze leden beseft dat gelukkig terdege, want we hebben weinig te klagen over de contributie-inning. Toch is dat geld nauwelijks voldoende om zwarte cijfers te schrijven. We hebben een aantal sponsoren en daar zijn we superblij mee. Er ontbreekt echter nog een hoofdsponsor. Ben je of ken je iemand die zijn bedrijf aan onze mooie club zou willen verbinden, laat dat dan vooral even weten via pr@rvv-volleybal.nl. Ook bordsponsors kunnen we zeker nog gebruiken, zij kunnen voor meer informatie eveneens terecht op het genoemde e-mailadres. Een bestuurslid aanschieten mag natuurlijk ook.

---
---
---

Sponsorkliks

Een andere manier om geld richting RVV te krijgen is Sponsorkliks, waar we sinds kort bij zijn aangesloten. Met Sponsorkliks kun je via online shoppen geld verdienen voor de vereniging zonder dat het jou geld kost! Ga naar www.sponsorkliks.com, check of je favoriete webshop erbij staat, laat weten dat de commissie naar de Rijnwijker Volleybal Vereniging moet en shoppen maar. Met het geld dat we daarmee verdienen, kunnen we bijvoorbeeld nieuwe ballen kopen of een leuk activiteit voor de jeugd organiseren.

 

---