Header

Algemene Ledenvergadering RVV

Datum   : woensdag 26 april a.s.

Tijdstip  : 19.30-20.45

Plaats   : Boorsmazaal

 

Agenda

1  Opening en vaststellen agenda

2  Vaststellen notulen ALV d.d. 28-09-16

3  Financiën

Financiële stand van zaken

Voorstel contributies seizoen 17/18

Mini’s <9 jr  €135 -€135; Mini’s>9 jr  €135-€155 ; jeugd vanaf 12 jr. €170-€190; recreanten €150-€165; senioren  €270-€280; D1/H1 € 290- €320 

 4 Wijziging opzet PB toernooi

Na 34 jaren is door minder wordende animo het Pater Buis toernooi aan vernieuwing toe, het voorstel  voor het volgende seizoen is een opzet in een mix van zaal en beach in een poule-indeling met een dubbele competitie ,met op strand 4 tegen 4. De wedstrijden te verspelen op het strand  bij de KBS en in de Boorsmazaal. Doelgroepen: recreanten, bedrijven, volleybal /sportverenigingen. Deze nieuwe opzet heeft alleen kans van slagen als een breed gevormde toernooicommissie zich aanmeldt. Het toernooi  te houden in de periode half mei/eind juni. De nieuwe opzet dient bovenal kwaliteit  uit te stralen.

 5 Technische Zaken

   Ard de Mooy cs is bereid gevonden de teamsamenstellingen seizoen 17/18 vorm te geven, de stand van zaken   

6 Rondvraag

7 Sluiting

 

NB

Relevante stukken liggen staande de vergadering ter inzage of zijn op te vragen bij de secretaris.

---
---
---
---
---

Sponsors


De financiën zijn al jaren een zorgenkindje van RVV. Het overgrote deel van onze leden beseft dat gelukkig terdege, want we hebben weinig te klagen over de contributie-inning. Toch is dat geld nauwelijks voldoende om zwarte cijfers te schrijven. We hebben een aantal sponsoren en daar zijn we superblij mee. Er ontbreekt echter nog een hoofdsponsor. Ben je of ken je iemand die zijn bedrijf aan onze mooie club zou willen verbinden, laat dat dan vooral even weten via pr@rvv-volleybal.nl. Ook bordsponsors kunnen we zeker nog gebruiken, zij kunnen voor meer informatie eveneens terecht op het genoemde e-mailadres. Een bestuurslid aanschieten mag natuurlijk ook.

---
---
---

Sponsorkliks

Een andere manier om geld richting RVV te krijgen is Sponsorkliks, waar we sinds kort bij zijn aangesloten. Met Sponsorkliks kun je via online shoppen geld verdienen voor de vereniging zonder dat het jou geld kost! Ga naar www.sponsorkliks.com, check of je favoriete webshop erbij staat, laat weten dat de commissie naar de Rijnwijker Volleybal Vereniging moet en shoppen maar. Met het geld dat we daarmee verdienen, kunnen we bijvoorbeeld nieuwe ballen kopen of een leuk activiteit voor de jeugd organiseren.

 

---