Header

Trainingsschema en upgrade kantine

Beste leden van RVV,

De voorbereidingen voor het nieuwe seizoen heeft ook dit keer de nodige hoofdbrekens bezorgd. Deze voorlopige trainingsgroepenindeling en het trainingsrooster is dan ook het uitgangspunt voor het nieuwe seizoen 17/18. Nieuw in het komende seizoen is de inloopavond voor leden waarin je al je vragen aan het aanwezige bestuur kwijt kunt. Noteer woensdag 23 augustus a.s. van 19.30 tot 21.00 uur alvast in je agenda. Er is zuinig ingehuurd want de clubkas van RVV blijft ons zorgenkindje. Probeer daarom mensen in je omgeving te enthousiasmeren te gaan volleyballen want dat geeft de vereniging meer body en dus ook meer mogelijkheden. Betaal straks in ieder geval per omgaande de contributienota, deze kan je half augustus op de deurmat verwachten.

Momenteel worden de plafonds in de kantine en de zaal vervangen en  krijgen we tevens ledverlichting. Nieuw is ook dat komend seizoen een kwartier na einde trainingstijd en inhuur wedstrijdtijd het licht automatisch uitgaat. Dat lijkt heel streng van het sportbedrijf maar met een beetje discipline moet die tijd voldoende zijn om de velden leeg te ruimen. We zijn het sportbedrijf zeer erkentelijk voor de toezegging dat wij na de opening van het nieuwe zwembad de beschikking krijgen over een deel van het meubilair en keukenapparatuur uit het oude bad. In ieder geval wordt deze zomer het schilderwerk in de kantine uitgevoerd. De plannen voor een nieuwe bar en loungehoek worden nog even doorgeschoven.

Het afgelopen seizoen werd overschaduwd door het verlies van Koert maar bracht ook de promotie van heren 1. Des te meer reden om straks op zaterdagmiddag de Boorsmazaal eens binnen te stappen. De mannen maar ook de vrouwen van de selectieteams kunnen je support komend seizoen uitstekend gebruiken!

Voor nu rest mij, mede namens het bestuur niets anders dan iedereen een mooi zomerreces toe te wensen!

Bart van Kruistum.

---
---
---
---
---

Sponsors


De financiƫn zijn al jaren een zorgenkindje van RVV. Het overgrote deel van onze leden beseft dat gelukkig terdege, want we hebben weinig te klagen over de contributie-inning. Toch is dat geld nauwelijks voldoende om zwarte cijfers te schrijven. We hebben een aantal sponsoren en daar zijn we superblij mee. Er ontbreekt echter nog een hoofdsponsor. Ben je of ken je iemand die zijn bedrijf aan onze mooie club zou willen verbinden, laat dat dan vooral even weten via pr@rvv-volleybal.nl. Ook bordsponsors kunnen we zeker nog gebruiken, zij kunnen voor meer informatie eveneens terecht op het genoemde e-mailadres. Een bestuurslid aanschieten mag natuurlijk ook.

---
---
---

Sponsorkliks

Een andere manier om geld richting RVV te krijgen is Sponsorkliks, waar we sinds kort bij zijn aangesloten. Met Sponsorkliks kun je via online shoppen geld verdienen voor de vereniging zonder dat het jou geld kost! Ga naar www.sponsorkliks.com, check of je favoriete webshop erbij staat, laat weten dat de commissie naar de Rijnwijker Volleybal Vereniging moet en shoppen maar. Met het geld dat we daarmee verdienen, kunnen we bijvoorbeeld nieuwe ballen kopen of een leuk activiteit voor de jeugd organiseren.

 

---