Header

Nieuwe opzet trainingsgroepen

Beste leden,

 Dit seizoen pakken we de jeugdtrainingen anders aan. In de afgelopen seizoenen hebben we vastgehouden aan meerdere teamtrainingen per week. Vanaf dit seizoen is er per team 1 teamtraining, aangevuld met een selectietraining.

De selectiegroepen hebben als doelstelling om de doorstroming van spelers naar hogere teams te bevorderen. De nadruk van deze trainingen ligt op het technische aspect. Piet van Rijn, onze toptrainer sinds jaar en dag, zal deze trainingen leiden.

 De selectietrainingen worden opgedeeld in vier categorie├źn:

- Dames 1-selectie,

- Meisjes A-selectie,

- Meisjes B-selectie,

- Meisjes C-selectie.

Op dit moment is een verdeling gemaakt voor deze groepen. Deze indeling tref je hieronder aan en is ook op de website te vinden. De trainingsgroepen zijn flexibel. Gedurende het seizoen kunnen in overleg met trainer en technische commissie spelers toegevoegd worden. Tevens is het mogelijk om te wisselen van trainingsgroep. Het voordeel hiervan is, dat als een speler bijzondere groei laat zien, zij kan doorstromen naar een hogere trainingsgroep.

De trainingsindeling is zo op elkaar afgestemd, dat het voor elke speler mogelijk is om naast de selectietrainingen mee te trainen bij een hoger/lager team. Een voorbeeld is meisjes B1: een speelster traint op donderdag bij haar eigen team, op dinsdag bij Meisjes A-selectie, en op maandag bij dames 3.

Niet alle spelers zijn meegenomen in de selectietrainingen: niet iedere jeugdspeler wil tweemaal per week trainen. Indien een speler niet is meegenomen in de indeling, maar wel graag extra wil trainen, is dit uiteraard mogelijk. Zij kan zich melden bij haar trainer. De trainer zal dit bespreken met de technische commissie. Zij zullen bekijken in welke groep de speler het beste tot haar recht komt.

De jeugdcommissie

---
---

Aangepast trainingsschema

Op de website is het aangepaste trainingsschema te vinden. Check deze even om te zien of de wijzigingen van invloed zijn op jouw team. Via deze link kun je het schema ook downloaden.

---
---
---
---

Sponsors


De financi├źn zijn al jaren een zorgenkindje van RVV. Het overgrote deel van onze leden beseft dat gelukkig terdege, want we hebben weinig te klagen over de contributie-inning. Toch is dat geld nauwelijks voldoende om zwarte cijfers te schrijven. We hebben een aantal sponsoren en daar zijn we superblij mee. Er ontbreekt echter nog een hoofdsponsor. Ben je of ken je iemand die zijn bedrijf aan onze mooie club zou willen verbinden, laat dat dan vooral even weten via pr@rvv-volleybal.nl. Ook bordsponsors kunnen we zeker nog gebruiken, zij kunnen voor meer informatie eveneens terecht op het genoemde e-mailadres. Een bestuurslid aanschieten mag natuurlijk ook.

---
---
---

Sponsorkliks

Een andere manier om geld richting RVV te krijgen is Sponsorkliks, waar we sinds kort bij zijn aangesloten. Met Sponsorkliks kun je via online shoppen geld verdienen voor de vereniging zonder dat het jou geld kost! Ga naar www.sponsorkliks.com, check of je favoriete webshop erbij staat, laat weten dat de commissie naar de Rijnwijker Volleybal Vereniging moet en shoppen maar. Met het geld dat we daarmee verdienen, kunnen we bijvoorbeeld nieuwe ballen kopen of een leuk activiteit voor de jeugd organiseren.

 

---