Header

Digitaal Wedstrijd Formulier

Beste leden van RVV,

Komende vrijdag en zaterdag staat het eerste thuisweekend voor de deur. We hebben er zaterdag maar meteen een Super Saturday van gemaakt met een bomvol wedstrijdprogramma in de Boorsmazaal. Daarover zometeen meer.

Eerst moeten we het even over het digitale wedstrijdformulier (DWF) hebben. Het is namelijk verplicht om dit vanaf dit seizoen te gebruiken. We hebben daarom twee tablets beschikbaar in de Boorsmazaal. In de kantine en bij de tellertafels liggen komend weekend instructies klaar.

Op deze pagina van de volleybalbond staat alles keurig uitgelegd en kun je de beschikbare formulieren bekijken.

Hieronder een korte samenvatting. Je kunt het DWF op twee manieren gebruiken.

Live bijhouden:

Hiervoor heb je de hele wedstrijd een internetverbinding nodig. Deze verbinding is standaard ingesteld in de tablets. Dankzij het Sportbedrijf is het signaal als het goed is ook in de zaal sterk genoeg om het DWF live bij te kunnen houden.

Resultaat invoeren:

Hiervoor is geen internetverbinding nodig tijdens de wedstrijd. Dit is de makkelijkste manier, al is het wel verplicht om een klein formulier bij te houden met rugnummers, wel of niet gespeeld en de setstanden. Achter de bar lig een doos met kleine wedstrijdformulieren.

 LET OP:

• Als je teller bent bij Heren 1 en je kiest voor de optie ‘Resultaat invoeren’, dan is het nog steeds verplicht om ook een groot wedstrijdformulier bij te houden. Deze formulieren zijn te vinden achter de bar. Bij ‘Live bijhouden’ is een klein formulier handig, maar niet verplicht.

• Alle wedstrijdformulieren moeten het hele seizoen bewaard worden!

• Uiteraard heb je nog altijd een spelerskaart nodig om te mogen spelen.

 

---
---
---

Super Zaterdag

 

Komend weekend spelen heel veel RVV-teams thuis in de Boorsmazaal en zaterdag is het programma tot de nok toe gevuld met mooie affiches. Klappers van de dag zijn toch wel de wedstrijden van Dames 1 en Heren 1.

Dames 1 pakte gelijk in hun eerste wedstrijd van het seizoen een overwinning. Afgelopen zaterdag in Gouda werd via de tiebreak knap gewonnen van VollinGo dames 3. Een goed begin moet ook een goed vervolg krijgen. Aanstaande zaterdag treden zij om 17.00 uur aan tegen de dames van Inter Rijswijk Dames 3, om 17.00 uur.

Heren 1 maakte afgelopen weekend zijn rentree in de Derde Divisie. Dit deden ze zeker niet onverdienstelijk. Met een 4-0 overwinning wonnen zij van de reserve-studenten van Protos uit Utrecht. Van weerszijden moest er hard gewerkt worden, maar uiteindelijk sleepten de Katwijkers vijf punten uit het vuur. Aanstaande zaterdag krijgt heren 1 een oude bekende op bezoek. Nesselande heren 2 treedt aan in de Boorsmazaal. Twee jaar geleden werd er nog een spektakelstuk in het veld gepresenteerd tussen de heren uit Zevenhuizen en RVV in de Boorsmazaal. Toen versloeg RVV de kampioen met 3-2. Hopelijk wordt het publiek weer getrakteerd op hoge amusementswaarde. Aanstaande zaterdag allemaal te zien om 19.00 uur in de Boorsmazaal.

RVV meisjes C1 en C2 spelen dit weekend buiten de deur. Vrijdag treedt meisjes C1 aan in Lisse, tegen Liusna. Hier gaan de meiden hun best doen om de eerste punten van het seizoen te pakken. Meisjes C2 gaat zaterdag op bezoek in hun eerste wedstrijd bij Haaglanden meisjes C1.

Vrijdagavond proberen meisjes A en heren 2 hun nare bijsmaak van afgelopen weekend weg te spoelen. Meisjes A krijgen de leeftijdsgenoten van GSC op bezoek. Heren 2 verwelkomt VCO heren 1 in de Boorsmazaal. Op diezelfde avond willen heren 3 en dames 2 hun gewonnen punten van afgelopen weekend uitbreiden of misschien wel verdubbelen. Dit doen zij tegen Scarabee heren 3 en VSTS dames 2.

Zaterdagmiddag trapt meisjes B om 13.00 uur af tegen Kalinko MB2. Meisjes B gaat op jacht naar de tweede overwinning van het seizoen. Naast de meisjes, start dames 4 het seizoen tegen de dames uit Sassenheim, VCS dames 4.

Voordat onze vlaggenschepen bij de dames en heren in actie komen, is het eerst tijd voor de talenten. Om 15.00 uur nemen die van dames 3 het op tegen Castellum dames 1; voor beide teams is het de opening van het seizoen. Daarnaast spelen de jongemannen van jongens A tegen de jongemannen van VCO. Ook voor deze teams wordt het de eerste competitiewedstrijd.

---
---
---

Sponsors

 

Verspreid door deze nieuwsbrief vindt u de logo's van deze sponsors, die inmiddels ook in de Boorsmazaal te bewonderen zijn met een prachtig sponsorbord en als vaste items zullen terugkeren in de nieuwsbrief. Meer weten over een van deze bedrijven? Klik op het logo en bekijk hun website. Bent u of kent iemand die ook geïnteresseerd is om sponsor te worden van RVV, neem dan voor meer informatie contact op via pr@rvv-volleybal.nl.

---
---
---

Jeugd op de foto met D1 en H1

 

Komende zaterdag 30 september worden tijdens Super Zaterdag in het bijzonder alle jeugdleden van RVV én hun ouders uitgenodigd naar de Boorsmazaal te komen. Na afloop van de wedstrijd van Dames 1 zullen de mini’s met de dames- en herenselectie op de foto gaan in hun fraaie nieuwe outfits, gesponsord door Accent Accountancy.

Maak van de gelegenheid gebruik om elkaar beter te leren kennen onder het genot van een drankje in de gerenoveerde kantine en kijk ondertussen toe hoe onze trots presteert. Bij Rob onze barman kan je tevens terecht voor een lekker hapje! Voor alle jeugdleden ligt er een ijsje klaar.

Kortom:

Er is aankomend weekend dus weer veel te doen in de Boorsmazaal. Kom kijken en schreeuw, toeter, trommel en moedig RVV aan naar de overwinning. Naderhand is er gelegenheid voor een drankje in de vernieuwde kantine van RVV.

 Graag zien we jullie op de Super Zaterdag (en natuurlijk ook op vrijdag) van RVV!

---