Header

Super Saturday en eindfeest

Beste leden van RVV,

Het seizoen zit er bijna weer op en sommige teams zijn nog volop in de strijd om het kampioenschap. We wensen hen uiteraard heel veel succes!!

Op zaterdag 21 april is het Super Saturday in de Boorsmazaal. Dat betekent een vol programma met veel wedstrijden. De dag en daarmee het seizoen wordt vervolgens afgesloten met een knallend eindfeest in de kantine van de Boorsmazaal, dat zal losbarsten na de wedstrijd van Heren 1.

Thema

Het thema van het eindfeest is 'Films en Series'. Dus kom als je favoriete held uit Game of Thrones, wees voor 1 avondje James Bond of gedraag je de hele avond als een idioot omdat je nu eenmaal Jack Sparrow heet. Het feest barst rond 21.00 uur los, 

Wees welkom om samen het seizoen gezellig af te sluiten!

Het bestuur

 

---
---
---

Sponsors

 

Verspreid door deze nieuwsbrief vindt u de logo's van deze sponsors, die inmiddels ook in de Boorsmazaal te bewonderen zijn met een prachtig sponsorbord en als vaste items zullen terugkeren in de nieuwsbrief. Meer weten over een van deze bedrijven? Klik op het logo en bekijk hun website. Bent u of kent iemand die ook geïnteresseerd is om sponsor te worden van RVV, neem dan voor meer informatie contact op via pr@rvv-volleybal.nl.

---
---
---
---
---