Header

Trainingsschema en -groepen

Beste leden,

 Het trainingsschema voor het seizoen 2018/2019 is na een flinke puzzel klaar. Je kunt hem hier downloaden. Ook de indeling van de trainingsgroepen sturen we voor de volledigheid nog een keer mee. Beide documenten staan ook op de homepage onder het kopje 'Belangrijke zaken.

Voor beide documenten geldt overigens dat ze nog niet definitief zijn.

Met vriendelijke groet,

 Het bestuur van RVV

---
---
---
---
---

Sponsors


De financiƫn zijn al jaren een zorgenkindje van RVV. Het overgrote deel van onze leden beseft dat gelukkig terdege, want we hebben weinig te klagen over de contributie-inning. Toch is dat geld nauwelijks voldoende om zwarte cijfers te schrijven. We hebben een aantal sponsoren en daar zijn we superblij mee. Er ontbreekt echter nog een hoofdsponsor. Ben je of ken je iemand die zijn bedrijf aan onze mooie club zou willen verbinden, laat dat dan vooral even weten via pr@rvv-volleybal.nl. Ook bordsponsors kunnen we zeker nog gebruiken, zij kunnen voor meer informatie eveneens terecht op het genoemde e-mailadres. Een bestuurslid aanschieten mag natuurlijk ook.

---
---
---

Sponsorkliks

Een andere manier om geld richting RVV te krijgen is Sponsorkliks, waar we sinds kort bij zijn aangesloten. Met Sponsorkliks kun je via online shoppen geld verdienen voor de vereniging zonder dat het jou geld kost! Ga naar www.sponsorkliks.com, check of je favoriete webshop erbij staat, laat weten dat de commissie naar de Rijnwijker Volleybal Vereniging moet en shoppen maar. Met het geld dat we daarmee verdienen, kunnen we bijvoorbeeld nieuwe ballen kopen of een leuk activiteit voor de jeugd organiseren.

 

---