Header

Hulp nodig bij minitoernooi

Beste leden van RVV,

Ook voor de mini’s is het seizoen begonnen. Ze trainen iedere week hard om op de toernooien leuke wedstrijden te gaan spelen. Het eerstvolgende toernooi is aanstaande zaterdag 6 oktober in Oegstgeest. 

Het toernooi dat daarop volgt is op 3 november en wordt door RVV georganiseerd in Sporthal Rijnsoever. Om dit goed te regelen hebben we veel hulp nodig. We zijn met name op zoek naar mensen die willen fluiten en/of tellen. Om niet de hele dag 'kwijt' te zijn, verdelen we de dag in drie blokken, te weten:

- 9:00 t/m 11:00 uur
- 11:00 t/m 13:30 uur
- 13:30 t/m 15:30 uur

Om een indruk te geven: we zijn op zoek naar 48 mensen, dus alle hulp is welkom. Je kunt je aanmelden voor 1 of meerdere blokken, maar je mag natuurlijk ook de hele dag helpen. Kom gezellig langs en bezorg niet alleen de kinderen, maar ook jezelf een leuke dag!

Laten we er voor zorgen dat we onze mini’s een mooi toernooi kunnen geven en meld je per e-mail of via WhatsApp aan. Wij rekenen op jullie hulp. Alvast bedankt!

Aanmelden om te helpen kan bij Willy De Mooij:
Willyhouwaard@gmail.com
06-48622251

---
---
---
---
---

Sponsors


De financiën zijn al jaren een zorgenkindje van RVV. Het overgrote deel van onze leden beseft dat gelukkig terdege, want we hebben weinig te klagen over de contributie-inning. Toch is dat geld nauwelijks voldoende om zwarte cijfers te schrijven. We hebben een aantal sponsoren en daar zijn we superblij mee. Er ontbreekt echter nog een hoofdsponsor. Ben je of ken je iemand die zijn bedrijf aan onze mooie club zou willen verbinden, laat dat dan vooral even weten via pr@rvv-volleybal.nl. Ook bordsponsors kunnen we zeker nog gebruiken, zij kunnen voor meer informatie eveneens terecht op het genoemde e-mailadres. Een bestuurslid aanschieten mag natuurlijk ook.

---
---
---

Sponsorkliks

Een andere manier om geld richting RVV te krijgen is Sponsorkliks, waar we sinds kort bij zijn aangesloten. Met Sponsorkliks kun je via online shoppen geld verdienen voor de vereniging zonder dat het jou geld kost! Ga naar www.sponsorkliks.com, check of je favoriete webshop erbij staat, laat weten dat de commissie naar de Rijnwijker Volleybal Vereniging moet en shoppen maar. Met het geld dat we daarmee verdienen, kunnen we bijvoorbeeld nieuwe ballen kopen of een leuk activiteit voor de jeugd organiseren.

 

---