Aanvullende Corona maatregelen op wedstrijddagen

Iedereen begrijpt dat ook wij er alles aan moeten, willen en zullen doen om alles op een verantwoorde wijze te organiseren. Daarom hebben we dit handige document gemaakt wat alle relevante informatie bevat. 

Voor gasten en de ons bezoekende teams beginnen we alvast met de aanvullende tip om kort voor vertrek hier nog even te kijken, want de situatie kan natuurlijk zo maar veranderen, en daarmee ook de maatregelen en de bijbehorende informatie. We proberen om zo snel als mogelijk een veranderde situatie hier te publiceren. Daarnaast kan het handig zijn om ons te volgen via https://www.twitter.com/rvvvolleybal

We rekenen op ieders begrip en medewerking om het samen veilig te houden!

UPDATE 25-9-2020:

We hebben de Gemeente Katwijk / Veiligeheidsregio Hollands-Midden gemeld dat er op deze avond mogelijk meer dan 50 mensen in de zaal zullen zijn. Allereerst zullen we spelers en begeleiders van de teams toegang verlenen. Hou er rekening mee dat er beperkt plaats is voor toeschouwers!

Een zgn. Corona Coördinator zal toezien op een juiste gang van zaken. We vragen van u of u zijn/haar aanwijzigingen stipt op te volgen.

Lees de overige (standaard) Corona maatregelen op:

2021 corona competitie rvv

En als we het dan over tips hebben: parkeer in parkeergarage Princehaven, rij zover mogelijk naar achteren door, gezien vanaf de slagboom (dus rechts>links), daar in de hoek kun je met de trap naar boven en sta je schuin tegenover de Boorsmazaal. Dat scheelt veel geld!

 

 

Reactie niet mogelijk.