Afscheid Jan Verheij

De familie van Jan heeft de leden van RVV uitgenodigd voor de condoleance en/of afscheidsdienst. Beiden vinden plaats in de Immanuëlkerk, Kerkstraat 3 te Rijnsburg.

De condoleance is vrijdag 8 november van 19.00u tot 20.30u. 
De afscheidsdienst is zaterdag 9 november om 10.00u. 

Aansluitend op de dienst is de begrafenis aan de algemene begraafplaats, Kamerlingh Onnesstraat 62 te Rijnsburg, waar na afloop van de begrafenis opnieuw een gelegenheid zal zijn om de familie te condoleren.

Vanuit het bestuur hebben we gemeend niemand voor te moeten schrijven of er wel of niet gespeeld wordt en dit besproken met de teams. Sommige teams hebben aangegeven van de reglementaire mogelijkheid te gebruik te willen maken om hun wedstrijd uit te stellen zodat spelers die de condoleance en/ of begrafenis bij willen wonen daartoe in de gelegenheid zijn. De teams die wèl kunnen en willen spelen kunnen gebruik maken van Rouwbanden, informatie daarover volgt nog via aanvoerders app.

Voor het weekend van 8 en 9 november geldt:

– HS1 en DS1: beide uitwedstrijden zijn uitgesteld. 
– HS2: uitwedstrijd gaat door. 
– HS3: uitwedstrijd gaat door. 
– DS2: uitwedstrijd gaat door, maar is uitgesteld tot wat later op de avond.  
– DS3: uitwedstrijd is uitgesteld.  
– DS4: is vrij

Voor het weekend van 15 en 16 november staan de eerstvolgende thuiswedstrijden gepland. Deze gaan gewoon door, maar op zaterdag herdenkt onze vereniging Jan Verheij officieel: RVV teams spelen met rouwbanden en rond 17.00 uur zal na de wedstrijd van DS1 voorafgaande aan de wedstrijd van HS1 Jan Verheij officieel herdacht worden.

Herdenkingshoek in ‘de Boors’

 


De herdenkings hoek blijft tot en met zaterdag 16 november in ‘de Boors’. Wie eerder nog niet in de gelegenheid is geweest om een condoleance bericht achter te laten kan dat dus tot en met 16 november alsnog doen in de herdenkingshoek.

Wij hopen dat velen van jullie op de verschillende momenten aanwezig zullen zijn om zo te laten zien dat we als vereniging ook een soort volleybal-familie zijn en op die manier om de familie Verheij heen staan.

Reactie niet mogelijk.