Bijzondere ‘Super Saturday’ bij RVV

Aanstaande zaterdag 16 november wordt een bijzondere dag. Dan zullen we Jan Verheij herdenken, want RVV zonder Jan… wie kan het zich voorstellen?

Maar natuurlijk, natúúrlijk gaan we volleyballen, de hele dag wordt er gespeeld in de Boorsmazaal. We denken dat dit de allerbeste manier is om Jan te herdenken. Het wordt een mooie dag waarin we als vereniging doen waar we goed in zijn: volleyballen!

Daarom onze uitnodiging aan iedereen: leden, oud-leden, vrienden, familie, supporters en andere belangstellenden, kom naar de Boorsmazaal! Het lijkt ons geweldig om deze ‘super saturday’ samen als één grote volleybalfamilie te beleven, en zo te laten zien dat het volleybal leeft in de Rijnwijker dorpen Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg.  Tijdens de afgelopen week zijn enorm veel herinneringen opgehaald, en sprak ik spelers van RVV HS10(!) jawel: RVV Heren10! Ja, helaas… zo groot zijn we niet meer, maar één ding is nooit veranderd: WIJ ZIJN RVV! En onze vereniging is een prachtige club!

En dus kijken we er naar uit om weer te spelen en om te genieten van het spel van onze teams. En natuurlijk: de herdenkingshoek is er nog, u kunt uw condoleance nog in het register schrijven, de rouwbanden liggen klaar, de seniorenwedstrijden beginnen met een minuut stilte en voor de wedstrijd van HS1 zal er een officieel herdenkingsmoment zijn, maar genieten: dat gaan we. Dat staat als een paal boven water.

En over de spannende pot van Heren1 tegen CITO gesproken, die gaat als het goed is ook nog eens rechtstreeks op internet te zien zijn dankzij het webteam van CITO. Hou hun YouTube kanaal (klik hier) goed in de gaten! Ook het herdenkingsmoment zullen zij in beeld brengen, zodat diegenen die er niet bij kunnen zijn, het tóch mee kunnen maken!
Tot zaterdag!!!

Herdenkingshoek in ‘de Boors’

Reactie niet mogelijk.