Dames 1 pakt 5 punten in eigen huis

De tweede wedstrijd van het seizoen ging van start tegen een voor RVV nog onbekende tegenstander Castellum D1 uit Alphen aan den Rijn.

De eerste set dingen de dames uit Katwijk sterk van start. Met een sterke service, goede spelverdeling en aanvallers die het af maakten namen de dames al snel een voorsprong. Deze werd ook niet meer weergegeven en het resultaat was daar 25-9.

Ook in de tweede set werd goed gestart, alleen gaven de dames iets meer ruimte aan Castellum, waardoor de stand gelijk op liep. Tijd voor een time-out om scherpte aan te brengen. Met goede serviceseries wisten de dames uit Katwijk de voorsprong weer te pakken en zo werd de set gewonnen met 25-17.

De derde en vierde set verliepen praktisch hetzelfde. Ondanks dat Castellum meer in het spel was gekomen, wisten onze dames met goed volleybal te overtuigen. Beide sets werden gewonnen met 25-15.
Een heerlijke overwinning en op naar de derde wedstrijd tegen Kratos’08 op vrijdag 11 oktober.

 

Dames 1 pakt 5 punten in eigen huisDe tweede wedstrijd van het seizoen ging van start tegen een voor RVV nog onbekende tegenstander Castellum D1 uit Alphen aan den Rijn. De eerste set dingen de dames uit Katwijk sterk van start. Met een sterke service, goede spelverdeling en aanvallers die het af maakten namen de dames al snel een voorsprong. Deze werd ook niet meer weergegeven en het resultaat was daar 25-9. Ook in de tweede set werd goed gestart, alleen gaven de dames iets meer ruimte aan Castellum, waardoor de stand gelijk op liep. Tijd voor een time-out om scherpte aan te brengen. Met goede serviceseries wisten de dames uit Katwijk de voorsprong weer te pakken en zo werd de set gewonnen met 25-17.De derde en vierde set verliepen praktisch hetzelfde. Ondanks dat Castellum meer in het spel was gekomen, wisten onze dames met goed volleybal te overtuigen. Beide sets werden gewonnen met 25-15. Een heerlijke overwinning en op naar de derde wedstrijd tegen Kratos'08 op vrijdag 11 oktober.

Geplaatst door RVV Volleybal op Maandag 7 oktober 2019

Reactie niet mogelijk.