Dames 2 en Dames 3 kampioen!

Het was afgelopen vrijdag groot feest in de Boorsmazaal. Zowel dames 2 (2e klasse) als dames 3 (3e klasse) eisten het kampioenschap voor zich op na een nagenoeg perfect seizoen.

Dames 2 had het pleit afgelopen woensdag al kunnen beslechten, maar verloor verrassend van de enige overgeleven concurrent Aspasia D2. Datzelfde Aspasia verloor vrijdag echter een setje, waardoor een 4-0 overwinning alsnog genoeg was. Dat bleek tegen VCO geen probleem en dus konden de bloemen tevoorschijn worden gehaald. Als dames 1 de laatste benodigde puntjes haalt, heeft RVV komend seizoen de luxe van twee damesteams in de 1e klasse.

Eerder op de avond stelde dames 3 het kampioenschap met een duidelijke 4-0 zege op Waterlanders D3 al veilig. De opgebouwde voorsprong van de meiden getuigde van overmacht in de 3e klasse en van het feit dat dit team net als dames 2 eigenlijk een niveautje te laag speelt dit seizoen. Ook voor dames 3 waren er uiteraard bloemen.

Dames 4 verdient ook een eervolle vermelding, want deze meiden spelen dit seizoen voor het eerst in de reguliere competitie en behaalden afgelopen zaterdag hun eerste overwinning. En hoe: SKC dames 10 werd met maar liefst 4-0 geklopt.

De kampioenen van Dames 2!!

De kampioenen van Dames 2!!

De kampioenen van Dames 3!!

De kampioenen van Dames 3!!

Reactie niet mogelijk.