Dames in de dop, mini’s 5 & 6 weer succesvol!

mini 5-6Wederom een succesvol optreden door de dames in de dop van mini’s 5 & 6!! Op zaterdag 30 november 2013 speelden de meiden, Sofia, Mijntje Norma, Sterre en Nina het NOVO toernooi in Noordwijk. De tegenstanders waren teams van respectievelijk VCO 8, Castellum 9, Leython 6 en Aspasia 5. 
De wedstrijd tegen VCO werd door de meiden gedomineerd na de gebruikelijke “slow start”. Eenmaal draaiend lijkt dit team wel een machine! Een korte brul “SWITCH” door de meiden is voldoende om hen in een oogwenk van positie te doen wisselen. Dit in combinatie met de verfijnde onderhandse techniek laat duidelijk de hand van de meester(trainer Piet) zien.
Na de winst op VCO (2-2/2-1) werd met speels gemak de eerste set tegen Castellum gepakt. Door hun goede basisvaardigheden leken de meiden de tweede set tijd over te hebben voor andere zaken dan volleybal. In het veld en daarbuiten werd vrolijk gekletst en gespeeld. Mede hierdoor eindigde de pot in een gelijkspel(3-1/0-3).
Na 2 potjes rust en wat versnaperingen startte de pot tegen Leython, zoals u weet immer vertegenwoordigde door sterke teams. De eerste set was voor Leyhton waarin onze meiden in het eindsignaal nog wel een punt wisten te scoren! Overigens ondanks hevige protesten van de teammanager van Leython! De 2e set werd heel knap door RVV gepakt. Ondanks dat het Leyhton team grotendeels door 3 flinke knapen werd bemant wist ons team met sterk spel een mooie score te behalen.(1-2/2-1).
Aspasia was duidelijk diep onder de indruk……………..het team durfde pas in de 6 minuut het veld te betreden. Dit werd door de scheidsrechter helaas beloont met een 0-0 stand. Hierdoor bleek er geen ruimte meer voor sociaal spel bij onze meiden……..met 3-0 werd Aspasia genadeloos met het veld gelijk gemaakt!! Prachtig rally’s met snoekduiken en vangballen 2 velden verderop  was het antwoord van RVV!
Voldaan kunnen de meiden zich opmaken voor de wedstrijd van Heren 1 en natuurlijk de Goedheiligman!

Reactie niet mogelijk.