Dames RVV hard onderuit tegen Sovicos

De volleybaldames van RVV konden het afgelopen zaterdag niet bolwerken tegen Sovicos. In de Boorsmazaal werd het 0-4 voor de dames uit Den Haag.

En dat terwijl de Katwijksen tot zaterdag toch echt de fiere koploper waren in de 1e klasse. RVV begon echter mat aan de wedstrijd en liep continu achter de feiten aan. Sovicos liep langzaam  en RVV kon er niets tegenover stellen (16-25). De tweede set ging gelijk op tot 15-15, waarna het stabiele en sterk verdedigende Sovicos uitliep naar 18-23. RVV leek toen eindelijk wakker en knokte zich met een prima serviceserie terug tot 22-23. De thuisploeg ontbeerde daarna net een beetje geluk toen een een cruciale bal in het voordeel van Sovicos viel en de tweede set won (22-25).

Het lek leek bovenbij de Katwijkse dames. De zo goed aan het seizoen begonnen formatie van Ronald Verheij bouwde een knappe voorsprong van vier punten, maar Sovicos gaf geen krimp en sterk spelende Haagse dames kwamen door opnieuw goed verdedigend werk terug. Vanaf 15-15 kukte het niet meer bij RVV en was de winst voor Sovicos (17-25). Ook de laatste set was niet om over naar huis te schrijven vanuit katwijks perspectief. Door de pittige servicedruk van Sovicos kwamen de jonge meiden van RVV nauwelijks tot een fatsoenlijke aanval en ook de laatste set was voor de bezoekers (17-25).

RVV is komend weekend vrij en speelt vrijdag 24 november uit tegen Timios 2. De wedstrijd in sporthal De Plataan in Boskoop begint om 19.30 uur.

Reactie niet mogelijk.