Dames RVV laten kansen liggen tegen Timios

De volleybaldames van RVV konden het afgelopen vrijdag niet bolwerken tegen Timios 2. Na een goede start en kansen op meer verloren de Katwijkse dames in Boskoop met 3-1.

Beide teams gingen in de eerste set gelijk op, waarbij RVV het zichtzelf vooral lastig maakte met veel servicefouten. Die fouten werden dan wel weer gecompenseerd met goede aanvallen op de buitenkant. Timios had er in deze set onvoldoende antwoord op en RVV won de set met 22-25.

De thuisploeg kreeg vanaf de tweede set wel vat op de Katwijkse aanval en daardoor steeds meer grip op de wedstrijd. Timios pakte veel in de blokkering, terwijl ook de servicepass van RVV wegzakte (25-19).

Ook in de derdeset twee nagenoeg gelijkwaardige teams. Ondanks de bak herrie die de luidruchtige Timios-dames maakten, bleef RVV rustig de punten scoren. RVV was vanaf 20-24 om onverklaarbare reden opeens even de weg kwijt en kwam niet meer tot scoren. Timios vocht zich terug en in een zenuwslopende eindfase verloor RVV de eigenlijk al gewonnen set alsnog met 27-25.

Het knakte RVV, dat in de vierde set Timios even niet kon bijbenen. De inhaalrace kwam veel te laat en met 25-19 was ook de laatste set voor Timios.

Reactie niet mogelijk.