Een sportief 2019 gewenst!

De feestdagen liggen inmiddels achter ons en we zijn alweer aangekomen in de tweede helft van het seizoen 2018/2019. Als we terugkijken op de eerste helft van dit seizoen zijn er prachtige berichten:
Heren-1 staat er heel goed voor. Ze staan 3e met enkele wedstrijden achterstand, dus als dit team hun vorm weet vast te houden dan zijn ze in de race voor de titel!
Dames-1 begon door de nieuwe samenstelling wat stroef, maar inmiddels is ons vrouwelijke vlaggenschip heel goed bezig en met hun 5e plaats maken zijn duidelijk dat ze zich richten op een nog hogere positie!
Meisjes B1 wist kampioen te worden in de hoofdklasse en mogen in de voorjaarscompetitie op het hoogste niveau uitkomen: de Topklasse, een Topprestatie! Zij wisten zich in het eerste weekend van 2019 trouwens in de eerste ronde van het NOJK te kwalificeren voor de tweede ronde… we kunnen dus met recht spreken van een topprestatie!
Ook de mini’s deden het goed in Houten bij de eerste ronde van het NOJK. Zij wisten zich daar te plaatsen voor de kruisfinales waarin een ticket voor de tweede ronde te verdienen was. Helaas kwamen zij net tekort waardoor een vervolg er niet in zat, maar we zijn als vereniging uiteraard erg trots op wat zij gepresteerd hebben.

Tegelijk zijn hierbij natuurlijk veel hoogtepunten en wellicht ook dieptepunten onbenoemd gebleven. Dat houdt niet in dat ze niet belangrijk zijn, want RVV zijn we met z’n allen. Van Selecties tot recreanten en vrijwilligers: we hebben elkaar hard nodig, want een sportvereniging is teamwork!

Met de genoemde resultaten zijn we aangekomen in 2019. De trainingen zijn weer begonnen en de competitie start ook weer. Daarom is het nieuwe zaalwachtschema nu ook online. Kijk dus even naar het schema en noteer goed in je agenda wanneer je mag tellen en fluiten. Het schema vind je onder ‘belangrijke gegevens’ op deze site, maar uiteraard ook hier: http://rvv-volleybal.nl/wp-content/uploads/Zaalwacht-2018-2019-2.pdf
Tot gauw in de Boorsmazaal!

Reactie niet mogelijk.