Halve finale voor CMV en C-jeugd RVV

Afgelopen zaterdag 7 januari hebben zowel het C-team als het CMV-team zich geplaatst voor de halve finales van de Asics Open. De Asics Open zijn de Nederlandse Kampioenschappen voor jeugd met open inschrijving. Het CMV als het C-team zijn gelegenheidsteams. Zij hebben in de voorbereiding hard gewerkt om samen deze prestatie neer te zetten.

In de voorrondes moest er ook hard gewerkt worden: er moest voor beide teams een beslissing vallen in de kruiswedstrijden. Bij de C-jeugd werd Gemini-S uit Hilversum verslagen. Bij de meisjes-CMV moest een bloedstollende derde set uitsluitsel bieden. Deze werd uiteraard winnend afgesloten door onze jonge talenten.

Een restultaat waar we als vereniging trots op moeten zijn. Voor de C-jeugd houdt het in dat we bij de beste 16 teams van Nederland horen. De meisjes-CMV bevinden zich in de top-32. Een bijzondere prestatie van een middelgrote vereniging.

Zaterdag 18 februari zijn de halve finales, er zal nog hard worden getraind voor we daar zullen aantreden. Wordt vervolgd.

Reactie niet mogelijk.