Kampioenswedstrijd RVV JB1

Na een goede serie van wedstrijden waarin de nummer 2 is afgeserveerd met 3-1 staat komende zaterdag de kampioenswedstrijd voor RVV JB1 op het programma. RVV JB1 speelt momenteel 2e klasse en heeft slechts 1 tegenstander van formaat getroffen. Ook deze 

tegenstander is twee weken geleden zonder punten uit Katwijk vertrokken. Toch moesten de resterende wedstrijden ook worden gewoon om kampioen te worden in deze poule. Afgelopen zaterdag heeft de JB1 zich hieraan gehouden door de tegenstander een 3-0 nederlaag te bezorgen.

Voor komende zaterdag 17 december staat de laatste wedstrijd van deze competitie op het programma. Liusna JB1-RVV JB1, om 16:45 in Lisse. De JB1 speelt dus een uitwedstrijd om het kampioenschap binnen te halen. Het zou leuk zijn om in de hal Ter Specke een RVV-FEEST te bouwen. Daarom zou het leuk zijn om veel RVV publiek te hebben met trommels, spandoeken en veel harde stemmen om Ter Specke te veranderen in een RVV-zaal waar de JB1 met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid hun kampioenschap binnen gaan halen.

Tot aanstaande zaterdag!

Reactie niet mogelijk.