Kom zaterdag naar de Boorsmazaal en steun H1!!!

Heren 1 speelt komende zaterdag 12 januari meteen een kraker, want virtueel nummer 2 Zovoc komt op bezoek. De mannen kunnen uw steun zeer goed gebruiken, daarom is iedereen hierbij van harte uitgenodigd om H1 naar de overwinning te schreeuwen!

De tweede helft van het seizoen start voor de mannen van Bart dus meteen met een cruciale wedstrijd. Heren 1 heeft nog een rekening openstaan bij de Zoetermeerders en wil die uiteraard graag vereffenen. Want wat was het slecht zeg, in de Noord-Westerhal (zeer terecht 3-1-verlies). Waar Zovoc een prima niveau haalde en domineerde, vocht RVV vooral tegen zichzelf. Een wedstrijd verliezen in de 1e klasse kan ook H1 overkomen, maar op nog geen 50 procent van je kunnen spelen tegen een sterke tegenstander is de problemen over jezelf afroepen.

De nederlaag had overigens ook een positief effect, want het zette het tot dan toe uitstekend presterende Heren 1 weer even met beide benen op de grond. Het antwoord mocht er zijn. Met goed volleybal maar vooral door heel hard voor elkaar te werken, werd de dreun omgezet in een serie wedstrijden waarin onze mannen nauwelijks nog punten verspeelden.

Zoals eerder gememoreerd was 2012 in cijfers voor H1 daarom een regelrecht topjaar. Van de 26 gespeelde wedstrijden won de equipe van Bart er liefst 24, met een setsaldo van 86 voor en 19 tegen. De enige andere verliespartij was in het vorige seizoen, tegen de latere kampioen Leython DC H2. Dat was in de eigen Boorsmazaal, die sindsdien een onneembare vesting bleek.

Heren 1 zal er alles aan doen om in die tendens voort te zetten in 2013. Want bij zulke cijfers hoort eigenlijk gewoon een prijs. Als iedereen nu wel zijn niveau haalt en bereid is voor elkaar te werken, behoort een overwinning zeker tot de mogelijkheden. Het wordt sowieso genieten geblazen van een volleybalspektakel. Komt dat zien, komt dat zien! De wedstrijd begint om 17.00 uur.

Reactie niet mogelijk.