Meisjes RVV 6

De meisjes gingen goed van start!

Direct na aankomst werden de meisjes in t veld gezet tegenover VCO 1. De 1e set wonnen ze met 2-8. De 2e set was spannend! Ze hadden een forse achterstand die ze in de laatste minuten wisten terug te brengen naar 15-16. En precies op de zoemer was het 15-16!! En dat, terwijl deze rally door RVV gepakt werd. Helaas werd dit puntje niet erbij gezet. Jammerrrr.
Maar niet getreurd: de volgende wedstrijd werd met veel overtuigingskracht gewonnen. Een paar heeel mooie rally's waar volop in 3-en werd gespeeld leverde veel extra bonuspunten op! Ook de constante services van deze topmeiden waren vaak te moeilijk voor Castellum 5. Deze wedstrijd werd dan ook met 2-0 gewonnen (8-20 en 10-20).

Op naar de volgende tegen Castellum10 na een welverdiende pauze van een half uur. Na een serie van foute services van Castellum10 zakten de dames in, hierdoor gingen er onnodig punten naar de tegenstander. Gelukkig is ook deze met 2-0 gewonnen: 10-17 en 9-14.

Op naar de laatste en tevens "thuiswedstrijd" tegen RVV8! Die is door RVV8 gewonnen. Heel jammer, maar onze meisjes hebben zich goed geweerd tegen dit team, waar een invaller uit de C-jeugd in meespeelde, die zich overigens goed aanpaste aan niveau 5.

Al met al een goed toernooi!

Reactie niet mogelijk.