Najaarsfeest in de Boorsmazaal op zaterdag 31 oktober

De herfst heeft definitief zijn intrede gedaan. Hoewel sommige mensen altijd de zomer in hun bol hebben, zullen ook zij eraan moeten dat de dagen weer donkerder en natter worden. De competities zijn al weer even bezig en vaak spreken we elkaar alleen over volleybaltactieken en trainingsvormen. Om elkaar ook weer eens op een andere manier te ontmoeten, organiseert RVV op zaterdag 31 oktober een gezellige avond met als thema Halloween. Anders dan het thema wellicht doet vermoeden, is het nadrukkelijk niet zo dat hekserij, geesten en dat soort zaken hierbij de boventoon zullen voeren. Daar houden we ons als volleybalvereniging graag verre van. Er zullen wat versieringen in de kantine zijn, maar daar blijft het dan ook bij.

Programma

Vanaf 15.00 uur zijn de mini’s welkom om spandoeken te maken voor de wedstrijd van Heren 1 tegen VCS uit Sassenheim, die om 17.00 uur begint. De kids worden tijdens het knutselen en verzinnen van aanmoedigingsleuzen voorzien van limonade en wat lekkers. Voor hen is het feest na de wedstrijd van Heren 1 (rond 19.00 uur) afgelopen. Het thema zal op geen enkele manier onderdeel zijn van deze middag.HALLOWEEN poster

Na afloop van de wedstrijd van Heren 1 is er een daghap verkrijgbaar in de kantine. Iedereen kan dus lekker blijven eten. Aansluitend het feest. Iedereen is van harte welkom, ook de jeugdleden. De B-jeugd is uiterlijk tot 22.00 uur welkom. De A-jeugd mag in principe het hele feest aanwezig blijven. Uiteraard wordt er geen alcohol geschonken aan mensen onder de 18 jaar.

Reactie niet mogelijk.