NOCK Dordrecht 3 jan 2015 Meisjes C1 RVV

meisjes c1 nockHet Meisjes C1 Team van RVV heeft op 3 januari J.L meegedaan aan de voorronden van de nationale open clubkampioenschappen in Dordrecht. De dames zaten in een poule van 5 teams. Om 11:00 uur moesten we spelen tegen Sliedrecht Sport, een geroutineerd team wat erg goed draaide, en veel service druk gaf.
Daar moesten we onze meerdere in erkennen, maar in de 2e set toch nog 16 punten kunnen pakken!
De 2e wedstrijd tegen City Bril , daar begon het goed te lopen met de RVV dames. Een goede service reeks van onze kant, en mooi opgezette aanvallen onder de bezielende leiding van Mark en Piet gaven ons de volle 2 sets winst. Ook de wedstrijd tegen VC Tilburg  was erg close zeker de eerste helft waarbij we maar nipt verloren.  Tegen de dames uit Woerden lieten we een mooie partij zien, waarbij onze service goed liep en de aanval er goed uitzag, technisch mooi volleybal.
Omdat we uiteindelijk 3e werden in de poule, speelden we de kruisfinale tegen Volley 2B uit Lansingerland. Hoewel het al eind van de middag was ging RVV erg goed van start, en met instructies van de coach en een winnaars mentaliteit trokken we met de wedstrijd met 25-18 en 25-14 naar ons toe !!
Met als prijs  door naar de halve finales op zaterdag 7 februari !!!!!
Ook de jongens A1 van RVV speelden in Scheveningen  de NOCK maar konden zich helaas net niet plaatsen…

Reactie niet mogelijk.