RVV D1 pakt volle winst tegen Sovicos

Elke wedstrijd is belangrijk, alle punten tellen. Met deze instelling gingen de dames van RVV afgelopen vrijdag naar de Steenwijklaan in Den Haag.

Terug van een blessure is Anneleen van Dijk, die direct met een sterke service weer van zich liet horen. Deze set speelden de dames van RVV nog niet heel sterk waardoor Sovicos ruimte kreeg. De concentratie terug pakken en de set netjes uitspelen, 11-25.

De tweede set wist RVV Sovicos te verrassen met een hele sterke service en verrassende set-ups van Jamilla Mugge die goed de dames op het midden en diagonaal opzocht. En met 8-25 pakten de dames van RVV zeer overtuigend deze set.

In de derde set kampten de dames met een concentratieprobleem. Het spel aan de kant van RVV werd minder en Sovicos wist met afwisselend spel punten te pakken. De dames van RVV herpakten zich en maakten het mooi af met 16-25.

De vierde set ging het lange tijd gelijk op. RVV kreeg de service van Sovicos niet onder controle. Een sterke service van Floortje van Duijn zorgde ervoor dat de Katwijkers weet op voorsprong kwamen. En met flair werd het afgemaakt, 19-25.

Floortje van Duijn verschalkt het Sovicos blok


A.s. zaterdag staat Punch op het programma. De studenten uit Delft komen om 15.00 uur op bezoek.

Reactie niet mogelijk.