RVV D1 speelt zeer sterke wedstrijd tegen concurrent Punch D1

De diesel van RVV hoefde dit keer niet op te starten. RVV dames 1 nam direct de leiding in deze spannende wedstrijd. Met een sterke service en goede verdeling door Nathalie van Duijvenboden wisten de dames deze set snel te winnen. 25-11.

Nu moesten de dames uit Katwijk ervoor zorgen dat dit niveau behouden werd. Deze set lieten de dames uit Delft iets meer van zich horen. Zij wisten een sterke verdediging neer te zetten, waardoor de rally’s soms lang duurden. De conditie van beide teams werd op de proef gesteld. Isa van Schie was weer als vanouds sterk aan het aanvallen en ook de verdediging van RVV stond als een huis. Heel even kreeg Punch ruimte maar RVV wist het al snel af te maken met 25-15.

Nu niet verslappen… Het ging in de derde set even gelijk op. Punch kwam met een betere service en heel even had de pass van RVV het lastig. Na een time-put gingen de dames weer met nieuwe energie het veld in. Deze keer was het wel raak en maakte Hannah Zandbergen het punt af op midden. RVV kon weer uitlopen, met een sterke service van Anneleen van Dijk gebeurde dat ook 21-14. Onze dames wisten de bal weer snel terug te halen en dus kon Nathalie het afmaken, 25-16.

3-0 in sets en dus gewonnen…Maar dat is niet genoeg vond coach Ronald Verheij en de meiden waren het daar mee eens. Echter in het veld verliep het even anders. De concentratie leek weg en de vermoeidheid van alle lange rally’s nam toe. RVV wist nog wel punten te pakken, maar Punch nam in deze set echt de leiding. Op een stand van 15-19 ging de service weer naar RVV. Nu moest het gebeuren! Kirsten Barnhoorn wist de dames terug te serveren en door het samenspel in het veld bij de ballen die terug kwamen werd het 25-19.

meer beeldmateriaal van deze mooie pot vind je hier

 

Een prachtige 4-0 overwinning, over twee weken treffen de teams elkaar weer in Delft.
A.s. Donderdag speelt dames 1 de kwartfinale van de bekercompetities tegen VVV Delta. RVV speelt thuis in de ‘Boors’ om 20.00 uur.

Reactie niet mogelijk.