RVV dames 1 door naar kwartfinale bekercompetitie

De laatste wedstrijd van het jaar mochten de dames van het eerste afsluiten met een bekerwedstrijd in Hoofddorp. Een aantal dames waren al met Kerstvakantie en dus trad RVV D1 aan met wat nieuwe gezichten. Natasja Vikhrova, Christine de Muinck en Nynke Visser vulde het team aan. VCH staat ook in de top 5 van de eerste klasse van de noordelijke regio.

Het werd een langzame wedstrijd waarin RVV in de eerste set even moest zoeken naar afstemming, dat lukte gelukkig voor de dames vrij snel. Met leuk volleybal en mooie aanvallen op de diagonaalpositie en buitenpositie werd er goed gescoord. Iets later in de wedstrijd kregen ook de spelers op midden het vertrouwen, waardoor er goede afwisseling in de aanval was. Ook de invallers kregen de ruimte om lekker te spelen en punten te maken. Voor dames 1 een goede, leerzame wedstrijd. Met setstanden van 19-25, 20-25, 25-23 en 15-25 boeken de dames en mooiere mooie 1-3 overwinning.

Christine maakte handig gebruik van het blok om een punt te pakken

Met deze overwinning staat RVV D1 in de kwartfinale van de bekercompetitie. Een heerlijke manier om 2019 mee af te sluiten. Wij wensen iedereen fijne dagen en kijken uit naar veel volleybalplezier in 2020.

Reactie niet mogelijk.