RVV dames 1 levert geen punten in tegen jong Timios

Na het verlies tegen Punch hadden de dames van RVV een weekje vrij. Een aantal dames hebben van een sportieve vakantie genoten en dat heeft het team goed gedaan.Zaterdag 7 maart stond het jonge team van Timios te springen om het op te nemen tegen RVV.


De zaal was goed gevuld met supporters en die lieten zich ook goed horen! In de eerste set liep het lange tijd gelijk op. Aan beide kanten werd goed volleybal gespeeld. RVV had het moeilijk, maar wist de set toch af te maken met 25-19.


De pass meer verzorgen en spelen met enthousiasme, dat was de opdracht voor de tweede set. Al snel namen de dames van RVV de voorsprong en deze werd de hele set niet meer weggegeven. Mede door een fantastische serviceserie van Hannah Zandbergen werd het in deze set 25-10.


Toch lieten de meiden van Timios zich niet uit het veld slaan. Ze kwamen terug in de derde set en namen het voortouw. De pass aan de kant van RVV had het lastig. De aanvallers van Timios wisten via het blok van RVV de punten te pakken. Op een stand van 22-22 mocht RVV serveren, met een sterke service en goed verdedigend werk wisten de dames ook deze set eruit te slepen, 25-22.

Anneleen van Dijk valt aan tegen Timios


Spelverdeelster Jamilla Mugge, aanvalsters Lennie van Beelen en Floortje van Duijn kwamen deze set het veld in. Deze jonge meiden moesten nieuwe energie geven aan het team. In de eerste helft van deze set speelden alle dames aan de kant van RVV goed en sterk. De servicepass werd nog steeds goed gebracht en daardoor werden alle aanvalsters bediend. Halverwege kwam het team van RVV in een dip en kregen de meiden de opdracht op deze set eruit te slepen. Dat lukte met een stand van 25-18.

Meer beelden zien? Zie deze link

Een mooie 4-0 overwinning voor de dames van RVV. Volgende week spelen zij uit in Leiden tegen SKC om 13.00 uur.

Reactie niet mogelijk.