RVV en de maatschappelijke agenda

In dit bericht  hebben we fantastisch nieuws, echt een cadeautje om het jaar mee af te sluiten. Met dit nieuws kunnen we onze vereniging echt op de kaart zetten in de gemeente Katwijk!

Deze zomer hebben we subsidie aangevraagd in het kader van de Maatschappelijke Agenda Katwijk.  Vorige week kregen we te horen dat de aanvraag is goedgekeurd!

Waarom hebben we deze subsidie aangevraagd? 

Wij geloven dat verenigingen een significante rol kunnen spelen in de maatschappij, maar zich wel moeten gaan aanpassen aan de huidige samenleving. Het individu is belangrijk: die wil zich ergens thuis voelen en weten dat hij daar mag zijn.

Met deze subsidieaanvraag willen we door middel van professionele ondersteuning een stevig fundament ontwikkelen om in de toekomst een zelfredzame sportvereniging en sociale ondernemer te zijn.

Om dit te kunnen ontwikkelen pakken we de huidige verenigingsstructuur en het aanbod aan, zodat het beter aansluit op de vraag van de omgeving.

Het uiteindelijke doel is doorstroom naar onze corebusiness creëren, namelijk volleybal.

Aanbod
We breiden ons aanbod uit met een drietal activiteiten:

De Speeltuin – Bewegingslessen voor kinderen tot 6 jaar
Multiskills – Bewegingslessen voor kinderen van 6 tot 12 jaar
Kom in beweging – Bewegingslessen voor kinderen ouder dan 12 jaar die te weinig bewegen.

Om deze activiteiten te kunnen ontwikkelen, zoeken we de samenwerking met andere verenigingen en instanties in Katwijk. We laten hiermee enthousiaste kinderen vroeg in aanraking komen met bewegen. Stiekem hopen we dat zij voor volleybal kiezen als sport, maar doen ze dat niet, is dat ook niet erg. We hebben in ieder geval RVV op de kaart gezet en veel kinderen in de omgeving geholpen aan een gezonde lifestyle.

We hebben een fantastische partner gevonden die ons helpt bij de organisatie: Sportjeal.Hoofdtrainer Sven Walleze is verbonden aan Sportjeal en zal ons ondersteunen in het verder uitwerken en opstarten van de nieuwe activiteiten.

Maar we kunnen dit uiteraard niet alleen: we hebben jullie hulp hard nodig. De komende tijd worden er (video)vergaderingen georganiseerd om je hier meer over te vertellen. Als vereniging willen we dit echt goed oppakken! in het onderstaande filmpje krijg je een indruk hoe dat eruit gaat zien!

Heb je een vraag of lijkt je leuk om hier een rol in te spelen?
Reageer direct via jc@rvv-volleybal.nl !

Groeten, Het bestuur

Reactie niet mogelijk.