RVV JB1 zoekt versterking

Een ongelukkige naam voor een team met 3 dames. Talenten B1 zou het team beter passen. Dit team heeft RVV al een aantal prachtige resultaten geleverd: zo was er bij de mini's een vijfde plaats bij de Nederlands Kampioenschappen. Afgelopen jaar behoorde het team tot de laatste 16 in de C-jeugd. Dit seizoen zijn er andere doelen: een mooie klassering in de Topklasse van de B-jeugd. Maar we willen ook vooruit kijken. Een gemengde selectie van 7 spelers is te krap om de komende seizoenen de lijn voort te zetten.

RVV is op zoek naar talentvolle volleyballers die beter willen worden. Om aansluiting te vinden binnen het team is een leeftijd van 12-16 jaar gewenst. Belangrijkste voowaarde: motivatie en doorzettingsvermogen!

Er zijn goede trainingsvoorwaarden: er worden op dinsdagen en woensdagen trainingen afgewerkt. De trainingen zijn onder leiding van Ard de Mooij (VT-3, ex-regiotrainer CMV Rijnlanden), geassisteerd door Arjen Roosjen. Beide heren hebben bijgedragen aan de voorafgaande resultaten van het team.

Bij interesse of verdere vragen: neem contact op met Ard de Mooij.

Reactie niet mogelijk.