RVV opnieuw te sterk voor Thor

De volleybalmannen van RVV hebben ook de lastige uitwedstrijd tegen Thor tot een goed einde gebracht. In Bergambacht werd het 1-3 voor het team van Nico Halsema, waarmee Thor in drie weken tijd twee keer werd verslagen.

RVV knalde uit de startblokken, daarbij geholpen door het snel geblesseerd uitvallen van een van de spelers van Thor. De thuisclub kwam er totaal niet aan te pas en kreeg een regelrechte oorwassing (12-25).

Vanaf de tweede set liet Thor zien waarom ze net als RVV in de top van de Promotieklasse staan. Beide teams waren aan elkaar gewaagd, maar de Katwijkers brachten serverend net iets meer en Thor had geen antwoord op het nauwelijks te stuiten midden van RVV. Het leverde de equipe van Halsema ook de tweede set op (22-25).

Ondanks het overwicht van RVV sloop Thor in de derde set stiekem weg en bracht de spanning terug in de wedstrijd door met 25-20 de derde set naar zich toe te trekken. Waar de Bergambachters niet door konden drukken, deed RVV dat overtuigend wel. Met een goede passing en een veelvuldig scorend midden kwam de setwinst en daarmee de overwinning niet meer in gevaar (19-25).

Komende zaterdag 3 december ontvangt RVV de mannen van Kalinko 2. De wedstrijd in de Boorsmazaal begint om 17.00 uur.

Reactie niet mogelijk.