RVVMI1 – Livoc te Linschoten

Het vriest dat het kraakt en tijdens onze rit hebben we meerdere vaarten gezien waar mensen heerlijk aan het schaatsen waren.
De wegen waren gelukkig droog. Zo waren we ruimschoots op tijd.
De RVVmeiden  konden lekker lang inspelen. Doordat Livoc een teamlid had wat niet op kwam dagen en ze op het laatst iemand anders hebben moeten regelen, begonnen we veel later dan gepland aan de wedstrijd.

Onze meiden, lekker warm ingespeeld, tegenover een team wat eigenlijk net binnen kwam. Dat moest gaan lukken!

Ze moesten tegen Livoc die net als hen met 5 punten boven in de lijst staat. Een gelijkwaardige tegenstander en dat bleek ook zo tijdens de wedstrijd:

De eerste set was meteen een heel spannende. De punten gingen van het begin af aan heel erg gelijk op. Helaas was het in de 15e minuut 30-28.
Desondanks startten de meiden vol goede moed met de 2e set. Deze ging, net als de eerste set, puntje voor puntje na en naast elkaar op. En het was tot in de laatste minuut heel spannend wie in de 15e minuut voor zou staan. Deze set werd met 1 punt verschil binnen gehaald: 28-29!
De 3e set startte gelijk met een achterstand die op een gegeven moment op 19-10 was. Dit was vooral te wijten aan het feit dat de tegenstander veel 2e ballen en soms zelfs de 1e direct terug gaf. Hier waren de meisjes niet op voorbereid en daar haalde Livoc veel punten mee binnen. Toch wisten de meisjes heel goed terug te komen en is de set uiteindelijk beslist met 31-29 en is de winst, jammer genoeg, aan RVVMI! voorbij gegaan.

Ik vind dat de meisjes technisch heel sterk stonden, dus ik kijk uit naar de volgende wedstrijd waar ze vast en zeker meer punten binnen gaan halen!

Groetjes
Marjan
 

Reactie niet mogelijk.