Seizoen 2019/2020 eindigt voor RVV met 4 (!) kampioenschappen bij de senioren!

Wie had ooit kunnen denken dat het seizoen zó zou lopen en al zó vroeg alle kaarten geschud zouden zijn, of liever gezegd: moesten worden?  Niemand toch? We zitten in een bizarre tijd, een periode waarin de wereld op zijn kop staat. Zoals het nu is, heeft niemand van ons het ooit meegemaakt. In deze periode waarin het ene slechte nieuws nog niet wereldkundig is, of het andere wordt alweer aangekondigd ontkomen we er niet aan om te denken aan allen die door dit virus getroffen zijn en aan allen die hun best doen om het virus te stoppen en/of levens te redden. Op kleine schaal doen we natuurlijk allemaal mee door afstand te houden, maar we willen toch ook even denken aan onze mensen in de frontlinie. In het bijzonder wensen we de RVV’ers (en allen die we tot de RVV familie rekenen) die bijvoorbeeld in de zorg werken alle sterkte, kracht en toewijding toe die zij nodig hebben..

Dat gezegd hebbend, is het tijd voor positief nieuws. Wat zeg ik? Geweldig nieuws!

Vandaag kondigde de Nevobo de eindstanden  aan en de bijbehorende promotie-regelingen. En eerlijk is eerlijk: de uitslagen zijn geweldig:

Heren1: kampioen 2e divisie en promoveert naar de 1e divisie 

 

Dames1: kampioen eerste klasse en promoveert naar de promotieklasse

Heren2: kampioen 3e klasse en promoveert naar de 2e klasse

Dames3: kampioen 3e klasse en promoveert naar de 2e klasse

Wij zijn ondanks het rare, treurige einde van het seizoen bijzonder blij, en kijken terug op een in sportief opzicht geweldig seizoen!

En natuurlijk: we gaan dat vieren, we gaan de kampioenen serieus huldigen… zodra dat kan en zodra dat mag. Wanneer dat zal zijn weten we niet, maar dan hebben we iets om naar uit te kijken!

Kampioenen, van harte gefeliciteerd!!

Meer informatie over de regelingen vind je op https://www.nevobo.nl/nieuwsbericht/2020/03/31/promotie-degradatie-richting-seizoen-2020-2021

Reactie niet mogelijk.