Seizoenskraker: RVV H1 – Gemini Kangeroes H1

KATWIJK – Een mooi affiche voor dit weekeind: RVV H1 – Gemini-Kangeroes H1. De heren mogen zaterdagmiddag de koploper in eigen huis ontvangen. Met een stabiele derde plaats op de ranglijst vinden de lange mannen uit Voorschoten in RVV een geduchte tegenstander.

In de voorafgaande ontmoeting tussen de twee hoogvliegers werden onze eigen mannen met een 3-1 nederlaag naar huis gestuurd. Ondanks de smalle bezetting bij RVV – zij speelden met 2 jeugdspelers – werden zij niet weggeslagen. Aanstaande zaterdag zijn de mannen op volle sterkte. Verwachting is dan ook dat de heren van Gemini een taaie wedstrijd te verduren krijgen.

Als de selectie van Bart van Kruistum de winst in eigen huis houdt, zou dat tot een stunt kunnen leiden in de eerste klasse: Leython DC zal de koppositie ruim overnemen en RVV maakt kans om te strijden voor een tweede plaats op de ranglijst.  Winst voor Gemini-Kangeroes betekent een versteviging van hun potentiële tweede plaats, daar de heren uit Leiderdorp met alle waarschijnlijkheid de heren uit Voorschoten zullen passeren.

Voor alle supporters van RVV: Zaterdag 3 maart, 16.30 uur, Boorsmazaal.

Reactie niet mogelijk.