Senioren trainingen worden voorlopig in aangepaste vorm hervat

Na uitvoerig overleg met trainers en spelers hebben we besloten om de trainingen binnen de actualiteit van de regelgeving, in aangepaste vorm te hervatten. Uiteraard betekent dit dat we ons strikt aan de regels moeten houden. Het trainingsschema is daar uiteraard op aangepast.

Het aangepaste schema geldt vooralsnog van 26 oktober tot en met 8 november. Afhankelijk van de richtlijnen en regelgeving is één en ander uiteraard onder voorbehoud. Bij het aangepaste trainingsschema horen uiteraard ook aangepaste trainingen voor senioren. Voor spelers onder de 18 jaar verandert er vooralsnog niets. Maar zoals bekend mogen er maar maximaal 4 volwassenen met elkaar sporten, waarbij 1,5 meter altijd en voortdurend in acht genomen moet worden.

Alle overige regels vind je via deze link.

Een aantal aandachtspunten:
– De trainingen stoppen voor het einde van de trainingstijd. Zo verlaat je de zaal op tijd en kan de volgende groep op tijd starten.
– De kleedkamers zijn gesloten. De kantine is geopend als wachtruimte voor de volgende trainingsgroep.
– De groepen van 4 personen per veld worden door de trainers vooraf afgestemd en blijven gedurende de hele training in dezelfde samenstelling! Hierdoor hebben minder spelers met elkaar contact en beperken we bij besmetting van een speler de kans op verspreiding.

De algemeen gezondheidsregels blijven van kracht: ook bij milde klachten blijf je thuis! In de voorgaande periode is dit wellicht niet helder genoeg gecommuniceerd, maar het verzoek is nog steeds van kracht: mocht een speler of trainer besmet raken met het coronavirus, meld dit aan het bestuur! Dat kan via bestuur@rvv-volleybal.nl.

Reactie niet mogelijk.