Start seizoen 2020/2021 en Corona

Beste RVV-ers en andere belangstellenden
 
Het nieuwe seizoen gaat eindelijk beginnen. Afgelopen week hebben de selectieteams al getraind en op 31 augustus begint de jeugd en de rest van de senioren teams met reguliere trainingen in de zaal.
 
We hebben een eenvoudig Corona protocol samengesteld in samenwerking met het Sportbedrijf. Dat protocol geeft invulling aan de geldende voorschriften vanuit gemeente Katwijk en Veiligheidsregio Hollands Midden.
Corona Protocol training – Sept ‘20

We vragen iedereen nadrukkelijk om zich aan het protocol te houden want het is (zoals iedereen zal begrijpen niet vrijblijvend en naleving vormt uiteindelijk ook een voorwaarde om de zaal te kunnen en mogen gebruiken!
 
We wensen iedereen veel plezier tijdens de trainingen! Wil je eens komen kijken of volleybal een sport is die bij je past, dan ben je uiteraard welkom. Wel willen we vragen of je vooraf even een mail stuurt aan tc@rvv-volleybal.nl , wij kunnen dan (zoals het hoort) je gegevens registreren en aangeven bij welke groep je het beste beeld krijgt.
 
Het protocol rondom de wedstrijden is nog niet bekend. Dat zal volgen nadat de Nevobo de richtlijnen (die wij moeten gaan volgen) bekend gemaakt heeft.
 
 

Reactie niet mogelijk.