Steun H1 in de eerste van vijf finales

Nog steeds bezet RVV heren 1 de koppositie en heeft het 5 en 6 punten voorsprong op resp. de nummer 2 (Vollingo H2) en nummer 3 (Zovoc H1). Dat de druk hoger wordt merkten we afgelopen week tegen Castellum. In die uitwedstrijd hebben wij ons onnodig laten verrassen.

Morgen is de eerste van de komende vijf finales. Heren 1 speelt om 17:00 uur tegen Leython H3, de nummer 9 uit de competitie. In de uitwedstrijd in Leiderdorp wist RVV nog het volle winst te behalen en om ook de concurrentie onder druk te houden is wederom een 4-0-overwinning meer dan wenselijk, en misschien wel noodzakelijk. Twee weken later staat namelijk de topper tegen nummer 2 Vollingo op het programma. Het is dan fijn als RVV – ongeacht het resultaat – haar koppositie kan behouden.

Winnen is dus belangrijk en een steuntje in de rug van een fel thuispubliek is altijd welkom, zeker tegen het geroutineerde en verbaal sterke Leython. Dus kruip maar weer eens van de bank af en kom om 17:00 uur naar de Boorsmazaal om H1 aan te moedigen. Blijf ook niet in de kantine hangen, maar kom lekker de zaal in om de tegenstander nog meer onder druk te zetten. Dan zal H1 er alles aan doen om mooi spel en een hoop werklust te laten zien.

We rekenen zoals altijd op jullie steun!

Heren 1

Reactie niet mogelijk.