Trainingen en oefenwedstrijden gestart

Afgelopen week was bijna historisch te noemen. Sinds half maart  kon er niet meer worden getraind en ook wedstrijden waren uiteraard niet aan de orde. Tot nu dus. Het mag weer!

Vol enthousiasme zijn alle teams deze week weer (met inachtneming van de Corona regels) de zaal weer in gegaan en hebben vol goede hoop een begin gemaakt met seizoen 20/21.

Vanaf dit dit jaar moet de jeugd het doen zonder de trainer van wie ongeveer elke RVV’er het volleyballen geleerd heeft: Piet van Rijn. Want Piet is met pensioen. Hij zal alleen nog als trainer in de zaal te vinden zijn bij dames-1. Gelukkig hebben we ook weer andere kanjers  bereid gevonden om zijn  plaats in te nemen en het hoge technische niveau van onze jeugd te waarborgen. Zo verzorgt niemand minder dan Sven Walleze (inderdaad, de trainer van RVV Heren1) de training van de mini’s. Ook diverse Heren1 spelers gaan hun kennis en vaardigheden delen met de jeugd! Zij worden uiteraard allemaal bijgestaan door heel wat RVV vrijwilligers. Prachtig om te zien hoe ‘de RVV familie’ samen de schouders eronder zet!

Eerste mini trainingen met Sven Walleze

Dames 1 is afgelopen weekend gestart om weer te wennen aan het ritme van volleybalwedstrijden. Zaterdag speelden zij een eerste oefenwedstrijd tegen VV Delta D1. Dit team is ook vorig jaar gepromoveerd naar de promotieklasse en zit dit seizoen zelfs ook bij RVV Dames1 in de poule. De wedstrijd werd verloren, maar onze dames kijken positief terug op deze wedstrijd. Helaas waren er nog een aantal dames afwezig. Om nog beter aan de start van de competitie te verschijnen spelen de dames van het eerste de komende periode nog drie oefenwedstrijden (ma 7-9, donderdag 10-9 en donderdag 17-9). Op zaterdag 19 september hopen zij klaar te zijn voor de eerste wedstrijd tegen USV Protos (uit).

Reactie niet mogelijk.