Twee sets nodig voor Heren 1, komt dat zien!!

Onze mannen van Heren 1 hebben vanmiddag tijdens de kampioenswedstrijd twee sets nodig om definitief kampioen te zijn in de 1e klasse.

Tot gisterenavond was Zovoc H1 de grootste concurrent voor ons vlaggenschip, maar de Zoetermeerders gingen in hun laatste wedstrijd van het seizoen hard onderuit bij Leython DC H3 (4-0-verlies). Daarom is plotseling VollinGo H2 weer de naaste belager van H1. De Gouwenaren staan vier punten achter op H1 met een wedstrijd meer gespeeld. Vanmiddag om 15.30 uur ontvangt de nu nog nummer 3 van de ranglijst in haar laatste duel middenmoter Sovicos H3. Ervan uitgaande dat VollinGo foutloos blijft, kan de ploeg dus 1 punt boven RVV H1 komen. Daarom hebben de mannen van Bart aan twee gewonnen sets genoeg om de kampioensvlag te hijsen!!

Daarom nogmaals de oproep: komt dat zien in de Boorsmazaal! We verwachten een grote opkomst, wees daarom op tijd. Onder voorbehoud van het uitlopen van de wedstrijden van H3 en/of H4 begint het inslaan rond 16.45 uur, de wedstrijd om 17.00 uur.

Mochten er mensen zijn die het echt lukt om aanwezig te zijn, raden we van harte aan om af te stemmen op het onvolprezen lokale sportprogramma RTV Katwijk Sport. Klik op http://radio.rtvkatwijk.nl/ en dan op Live Radio. Na 17.00 uur zal razende reporter en oud-H1-speler Roel verslag doen van de kampioenswedstrijd.

 

Reactie niet mogelijk.