Wij willen World League

De actie

Waarom deze actie?

De actie Wij Willen World League! (#WWWL) heeft als doel de kwalifiactieronde voor de Oranje heren volleyballers mogelijk te maken. Concreet betekent dit 150.000 euro in 4 weken verzamelen via de volleybalcommunity.

Ik wil van jullie volleyballiefhebbers kort aandacht vragen voor het volgende!!!!

Drie jaren geleden heeft de bond het herenteam terug getrokken uit de World League. Heel volleyballend Nederland stond op z‘n kop, inclusief ik. Hoe is het mogelijk? Hoe kan je nou het paradepaardje van je sport terugtrekken uit de hoogste competitie? Daarna is ons heren-team in een wervelstorm terecht gekomen met als uiteindelijk resultaat een nagenoeg nieuw team. Een fris team met jongens die er zichtbaar zin in hebben! Dat geeft hoop, hoop dat we weer op weg zijn naar goud en hoop dat er toekomst is voor het heren/jongensvolleybal!

En dan zie ik vorige week een verontrustend bericht op de NeVoBo-site. Het zal toch niet waar zijn dat de bond de kwalificatieronde niet laat doorgaan met als reden dat er geen geld zou zijn? Echter in de Volleybalkrant haalt ex-regiobestuurder Jos Koper heel terecht de vier faillissementen in de laatste 25 jaar aan. Een 5e faillissement is geen optie. De keuzes zijn dus niet meedoen aan de kwalificatie ronde voor de World league of… wij gaan het zelf doen, samen, de volleyballiefhebbers die de World League graag gespeeld zien worden. Als we allemaal een klein bedrag storten, moet het mogelijk zijn. Ik wil er voor de volle 100% voor gaan. En jullie?

Via deze site kan je een bedrag doneren, dat kan op verschillende manieren, wat voor jou het makkelijkste is. Laat zien wat het mannenvolleybal je waard is en stort NU een bedrag. Dan maken we samen de World League mogelijk.

Reactie niet mogelijk.