Mini’s

Mini's

Met zo'n vijfendertig fanatieke mini's start RVV dit seizoen in de minitoernooien. De mini's zijn de jongste leden van de vereniging. Ze gaan onder leiding van gekwalificeerde trainers met grote stappen vooruit en slepen veel medailles in de wacht. Daar zijn we trots op!

Trainingen

De trainingen zijn op basis van leeftijd, ervaring en talent ingedeeld. Zo kent RVV drie verschillende groepen. Elke groep traint een keer per week, eventueel aangevuld met de talententraining voor de mini's op zaterdagochtend.

Mini's Serve

Dit zijn de allerjongste leden van de club. Deze groep is tevens geschikt voor instromers tot en met 8 jaar. Tijdens de trainingen op woensdagmiddag van 15.30-16.45 uur wordt vooral aandacht besteed aan volleybaltechnieken en motorische scholing. Dit houdt in dat we door middel van speelse oefeningen de spelers vaardig worden met hun lichaam; ze leren onderhands serveren en krijgen beheersing over de onderhandse techniek. Ze spelen minitoernooien in niveau 1, 2 of 3.

Mini's Jump

Met deze groep maken we sprongen! Deze pupillen krijgen de beheersing van de onderhandse techniek steeds beter onder de knie en maken kennis met de bovenhandse techniek en de bovenhandse service. De groep is tevens geschikt voor instromers vanaf 9 jaar. De mini's Jump spelen minitoernooien op niveau 4, 5 of 6. Training: woensdag 16.45-18.00 uur.

Mini's Smash

Volleyballers in de dop. Deze spelers zijn vaardig met lichaam en bal. Ze hebben controle met de onderhandse en bovenhandse techniek en maken kennis met tippen, pushen en smashen, maar ook met blokkeren en wellicht een sprongservice. Ze gaan de uitdaging aan en trainen op dinsdagmiddag van 16.00-17.30 uur in de Boorsmazaal.

Mini's talenten

Op de talententraining komen alle mini's smash een tweede keer trainen, aangevuld met externe volleyballers en geselecteerde spelers uit de mini's jump. De spelers worden keer op keer uitgedaagd om het beste uit zichzelf naar boven te halen. Spelers moeten zich inzetten om iedere training weer iets nieuws te leren. De training is een selectietraining en is alleen op uitnodiging deel te nemen. De training is op zaterdagochtend: 10.00-11.45 uur.

Wedstrijden

De mini's van RVV spelen in toernooivorm competitie. Dit houdt in dat zij ongeveer eens per maand een toernooi spelen in de regio Rijnland. Ze spelen in hun eigen categorie (1 tot en met 6) de wedstrijden. Hoe meer wedstrijden er op de toernooien gewonnen wordt, hoe hoger de indeling van het komende toernooi. Wie aan het eind van het seizoen de meeste punten bij elkaar heeft gesprokkeld wordt kampioen!

Contact

De mini's hebben een coördinator, de zogenaamde minicoördinator. Dit is de schakel tussen spelers, ouders, trainers, bestuur en competitieleiders. Door een (tijdelijke) vacature wordt deze taak momenteel overgenomen door de jeugdcoördinator: Ard de Mooij. Daarnaast heeft ieder miniteam zijn eigen teambegeleider. Deze houdt contact met de minicoördinator en de ouders en spelers van het betreffende team.


Mini team RVV 8

 

 

 

Hallo allemaal!!! Wij zijn Marc Molenaar,

Jaimy Griekspoor en Jonathan ten Hove en sinds augustus 2011 lid van de Rijnwijker 

Volleybal Vereniging.

Wij zijn nog maar 7 jaar en oefenen één keer per week samen met andere kinderen uit niveau 2. Volleybal spelen is nog erg moeilijk en wij oefenen vooral veel vangen en gooien.

De toernooien zijn erg spannend, en ons eerste toernooi is erg goed verlopen.

Wij kijken uit naar alle andere leuke dingen die we op volleybal leren en meemaken.

 

 


Mini team RVV 2

RVV 2 van de mini’s is een zeer goed draaiend team op niveau 6.

Bestaande uit 2 jongens en 2 meisjes hebben ze al menig team verslagen.
Het team bestaat uit Joël, Mariëlle, Vincent en Arjan. Het team heeft al op 2 toernooien bewezen goed te kunnen volleyballen. Op 8 oktober haalden ze in Leimuiden 7.5 punt binnen van de 8, dus slechts 1 set gelijk gespeeld en verder alles gewonnen.
Ook op 29 oktober waren ze goed in vorm, want daar haalden ze ook nog 7 punten binnen. Dus 3 wedstrijden gewonnen en 1 wedstrijd gelijk gespeeld.
Met 14.5 punt staan ze hoog aan top. Nummer 2 volgt met 10 punten, dus nog met maar 1 toernooi te gaan is de 1e plaats al aardig in zicht!
Bovenhands serveren is erg favoriet bij deze vier en vaak met succes!
Het beloofd een leuk toernooi te worden 19 november in Alphen a.d. Rijn.
RVV 2 zet hem op!
 


Mini team RVV 6

 

Het team bestaat uit 3 meisjes en 2 jongens.
De meisje heten: lennie, Lieve, Jedidja.
 
De jongens heten :laurens jan en jesse.
 
De meisjes zijn: lennie is 10 en lieve en jedidjazijn 11 en de jongens een is er 11 [jesse] en laurens jan is 9.
Ze zijn van het eerste toernooi van niveau 4 naar niveau 5 gegaan.
 
 
 
 
 
 
 
 

Mini team RVV 3

Verslag 1e periode 2011-2012 van RVV3 –mini’s.

 
De 1e periode is voor de meiden van RRV 3 heel goed verlopen. Ze startten met een nieuw team nl: Lisanne Schaap, Jamilla Mugge,  Cristy di Maggio en Juliet van Duyvenbode, spelend in nivo 5!!!
Wij als supporters hadden al direct hoge verwachtingen want de meiden waren erg fanatiek en enthousiast. Ook onderling klikte het goed met elkaar.
Er werden zelfs toernooien gewonnen met de volledig te behalen punten; heel knap!!
het enige jammere was, dat Lisanne alleen maar het eerste toernooi mee heeft kunnen spelen, ze heeft nl haar vinger gebroken en was zodoende uitgeschakeld. Ze heeft haar team echter wel ieder toernooi joelend langs de kant aangemoedigd!!
RVV 3 heeft hierdoor met verschillende invalsters gespeeld, die het heel goed hebben gedaan.
Het eindresultaat van deze 1e periode is dat ze KAMPIOEN zijn!!!!!
Onze meiden hebben het fantastisch gedaan, we zijn super trots op ze!!!
 

meer volgt…