Beter op de bok – Week van de scheidsrechter

Geplaatst op: 27-09-2023

Van 30 oktober t/m 8 oktober is het weer de Week-van-de-Scheidsrechter!
Daarom organiseren we op 4 oktober de eerste trainingsavond voor scheidsrechters.

Op deze avond gaat Marcel Haasnoot (internationaal scheidsrechter) ons de fijne kneepjes van het fluiten bijbrengen, zodat jij met zelfvertrouwen en plezier op de bok staat.

Ook als je nog geen scheidsrechter bent nodigen we jou, en eventueel belangstellende ouders van jeugdleden nadrukkelijk uit. We gaan de zaal in, dus neem je sportkleding en zaalschoenen mee! De avond begint om 20u!

Om de avond goed te kunnen organiseren willen we je in principe vragen om even een mailtje te sturen naar arbitrage [at] rvv-volleybal.nl. Diverse mensen hebben zich al aangemeld, maar we hebben nog wel plaats voor een aantal mensen, dus geef je op!

Wil je alvast oefenen met de spelregels? Je kunt onbeperkt oefenen en toetsen maken via het Nevobo zelfstudie portaal op www.volleybalmasterz.nl

Ben je die avond verhinderd, maar zou je wel op een ander moment zo’n avond willen bijwonen? Of zou je op een andere manier hulp willen krijgen bij het fluiten of gewoon beter willen worden als scheidsrechter, stuur dan even een berichtje naar arbitrage[at]rvv-volleybal.nl!

Ben je momenteel zelf geen RVV lid maar wil je wel voor ons gaan fluiten? Dan krijg je van ons je Nevobo lidmaatschap en de Nevobo code gratis en voor niets!

Afbeelding

29-01-2021

Seizoen 19/20 eindigt met 4 kampioen schappen bij de senioren!

11-04-2024

Speel mee met de clubloterij en steun onze club!

04-04-2024

Spanning stijgt tot ongekende hoogte bij Habithuis RVV

23-03-2024

Habithuis RVV N5-1 tevreden huiswaarts