Welkom op de Arbitrage pagina van Habithuis RVV!
De komende periode gaan we hier waardevolle informatie geven, want wedstrijden kunnen niet plaatsvinden zonder scheidsrechters en tellers. En die hebben we nodig. Gelukkig is er heel veel online informatie te vinden die jou helpen om een wedstrijd goed te leiden of om de scheidsrechter goed te ondersteunen als teller.

Wist jij dat je al heel snel ‘officieel’ aan het werk mag als scheidsrechter? Om seniorenwedstrijden te fluiten in de 3e klasse of lager en juniorenwedstrijden (m.u.v. de hoofd- en topklasse) is een spelregeltoets voldoende. Die kun je online halen op de Volleybal-masterz site. Maar wat nog veel handiger is: je kunt hier naar hartelust oefenen!

Als je de toets wilt maken heb je een Nevobo account nodig, met je spelerscode is die heel eenvoudig gemaakt. Zelfs zonder Nevobo code kun je een account aanmaken. Kom je er niet uit, stuur dan een berichtje naar arbitrage@rvv-volleybal.nl.

Scheidsrechter geeft 'bal uit'

Maar ook voor jeugdspelers is het heel zinvol om een kijkje op de Volleybal-masterz site te nemen. Want hoe handig is het als jij goed begrijpt wat een scheidsrechter met zijn of haar gebaren bedoelt? En natuurlijk, in de loop van het seizoen gaan wij jou, je ouders en wie maar wil helpen om de regels beter te begrijpen en jou als je dat wilt op te leiden als scheidsrechter!

Afbeelding

29-01-2021

Seizoen 19/20 eindigt met 4 kampioen schappen bij de senioren!

21-09-2021

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering RVV

19-09-2021

Habithuis RVV D1 pakt slechts 1 punt

19-09-2021

Habithuis RVV MB1 niet uit het veld te slaan!