Eerste en tweede plek voor RVV mini’s CMV N6

Geplaatst op: 16-04-2023

Gespannen gezichtjes bij de RVV-ers bij het betreden vansporthal de Wasbeek in Sassenheim. 
RVV N6-1, N6-2 en N6-3 stonden gezamenlijk met 36 punten aan kop. De jonge spelers en speelsters waren klaar voor een ‘clean sweep’, maar Leython gooide roet in het eten. 

RVV N6-1 speelde feilloos vandaag. RVV N6-2 en 3 moesten allebei hun meerdere erkennen in het vlaggenschip. Net iets meer kwaliteit, felheid en scherpte zorgde voor een schitterend kampioenschap voor Roos, Anne Carin, Siem en Gwen (op foto vlnr). Natuurlijk ook Morris, maar hij was vandaag helaas afwezig.

In hun laatste wedstrijd tegen en Leython N6-1 was de kampioen eigenlijk al bekend, alleen de kinderen zelf leken zich dat nog niet te realiseren. Dat bleek wel uit de oprechte blijdschap na het laatste punt. Het team sprong een gat in de lucht vierde hun feestje. De gouden medaille was binnen. 

RVV N6-2 wist alle overige wedstrijden ook te winnen en stelden daarmee hun zilveren plak veilig. Een klein smetje in de laatste set tegen Leython, maar dat geen naam hebben. Helaas was dit puntverlies wel belangrijk voor het derde team. Achteraf bezien duwde het RVV N6-3 naar een vierde plek en dus van het podium.

Ook was er een mooi RVV resultaat in de B-poule. RVV N6-4 sloeg 10 van de 16 punten binnen en pakte daarmee de zevende plek in de eindranking. Vier van de zeven beste teams komen uit Katwijk, dat is een topprestatie. We kijken nu al uit naar volgend seizoen!

Afbeelding

29-01-2021

Seizoen 19/20 eindigt met 4 kampioen schappen bij de senioren!

07-05-2024

Wil jij een sportieve dinsdagochtend?

11-04-2024

Speel mee met de clubloterij en steun onze club!

04-04-2024

Spanning stijgt tot ongekende hoogte bij Habithuis RVV