Fijne zomer allemaal!

Geplaatst op: 01-06-2022

Het seizoen 2021/2022 zit er op!

Hoewel we natuurlijk blij zijn dat er eindelijk weer een ‘bijna normaal’ seizoen geweest is, voelt het toch raar om zó laat te eindigen, en er geen officiële kampioenen te vermelden zijn. Een competitie zonder promotie en degradatie strijd voelt ook wat vreemd natuurlijk. De èchte spanning en sensaties ontbraken. Maar: we mochten weer! En dat is toch het beste nieuws in twee jaar…

We willen als bestuur iedereen bedanken voor zijn of haar inzet. Iedereen heeft op de één of andere manier een steentje bijgedragen. Ook dit seizoen waren we weer een hechte RVV familie. Dus met recht zeggen we ook hier #WijZijnRVV!

Ook alle sponsoren en vrienden van Habithuis RVV willen we hartelijk danken voor hun steun. Zonder hun steun kon onze vereniging niet draaien. Oftewel: zonder sponsoren IS er geen RVV. Daarom tegelijk ook maar de oproep aan de ondernemers onder onze leden om te kijken wat jouw onderneming kan betekenen. En denk ook eens aan jouw werkgever, doe eens een goed woordje voor onze mooie Eerste Divisie vereniging, want ook voor onze vereniging wordt alles duurder! Onze contact gegevens vind je op https://rvv-volleybal.nl/sponsoring/.

En nu? Nu even lekker genieten van een hopelijk prachtige en zonnige zomer!

Afbeelding

29-01-2021

Seizoen 19/20 eindigt met 4 kampioen schappen bij de senioren!

01-06-2022

Fijne zomer allemaal!

04-05-2022

Spek onze clubkas met kaartverkoop FIVB WK Volleybal Vrouwen!

Logo van Rijnwijker Volleybal Vereniging R.V.V.

24-04-2022

Workshop ‘Volleybal arbitrage’